Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Το τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ – “Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει”

Η 21χρονη Μάγια Ρεγκέβ, η οποία ήταν στο φεστιβάλ μουσικής στο οποίο σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι από τη Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, τηλεφώνησε στον πατέρα της την ώρα της επίθεσης. Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της, Ιλάν Ρεγκέβ.

“Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει” ακούγεται να λέει η νεαρή κοπέλα που ήταν στο φεστιβάλ μαζί με τον 18χρονο αδερφό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κόρη του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει “έρχομαι”.

Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, πριν το μακελειό στο φεστιβάλ στο οποίο έλεγε “σε αγαπάω”.

Οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι 212 άνθρωποι κρατούνται όμηροι στη Γάζα

Το Ισραήλ έχει επιβεβαιώσει ότι 212 άνθρωποι κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ενώ πρόσθεσε ότι από τα ισραηλινά πλήγματα στη διάρκεια της νύκτας σκοτώθηκαν δεκάδες τρομοκράτες, περιλαμβανομένου του αναπληρωτή επικεφαλής των δυνάμεων εκτόξευσης ρουκετών της Χαμάς.

Related posts

H UNRWA θα διακόψει από αύριο το έργο της στη Γάζα “λόγω έλλειψης καυσίμων”

admin

Γερμανία: Το CDU άλλαξε το σήμα του

admin

Υεμένη: Οι αντάρτες Χούθι θα συνεχίσουν να βυθίζουν πλοία βρετανικών συμφερόντων

admin

Σουδάν: 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στο Όμντουρμαν

admin

Τέλος στις χρεώσεις για χειραποσκευές στο αεροπλάνο ζητά το Ευρωκοινοβούλιο

admin

Ουγκάντα: Ο πρόεδρος κύρωσε τον νόμο κατά των LGBTQ που προβλέπει ακόμη και θανατική ποινή

admin

Τσεχία: Οκτώ νεκροί σε πυρκαγιά στο Μπρνο

admin

WSJ: Η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει μια σύνοδο για το ουκρανικό με τη συμμετοχή 30 χωρών

admin

Το Κρεμλίνο κατηγορεί το Κίεβο για “απρόβλεπτες” ενέργειες στην Μαύρη Θάλασσα

admin