Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Εχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO…»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος μπήκε τελευταίος στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας σημειώνοντας για τον συνυποψήφιό του είναι αποτελεί έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής.

Μία ημέρα πριν τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας εκτόξευσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Κασσελάκη.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα σόου;».

Όταν δε, ρωτήθηκε για  τη δημοφιλία του κ. Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι «όλο αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ενωμένος μετά τη διαδικασία, απάντησε: «Ενωμένος θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

Όσο αφορά στη δική του υποψηφιότητα, ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε πως έβαλε υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περίοδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον «πολιτικό συνδικαλισμό» και στα χρόνια Τσίπρα».

Πάω θετικά, πρόσθεσε,  «και απευθύνομαι σε ένα κόσμο με θετικά συναισθήματα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Πρώτα η χώρα, τα άλλα δεν έχουν αξία» .

Related posts

Μητσοτάκης: Το «διάλογος γιοκ» το ακούσαμε και στο παρελθόν – Πρέπει να μιλάμε και να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση πολιτισμένα

admin

Μητσοτάκης για αλλαγές στην Παιδεία: Διευρύνουμε την ισχύ του Δημόσιου Πανεπιστημίου

admin

Τουρκία: Ο παραλογισμός και τα σενάρια προκλήσεων με φόντο τη Λιβύη

admin

Οικονόμου για ομιλία Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο: Με σχέδιο αναδεικνύεται η χώρα αξιόπιστος εταίρος

admin

Παπανδρέου: Στη ΝΔ υπηρετείτε τους ισχυρούς – Προαποφασισμένο έγκλημα συστηματικής συγκάλυψης

admin

Δημοσκόπηση: Ακρίβεια, εγκληματικότητα, καταστροφές και διαφθορά τα αδύνατα σημεία της κυβέρνησης

admin

Τουρκικά ΜΜΕ: Εκνευρισμός για τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

admin

Διακήρυξη καλής γειτονίας και νέο ραντεβού στην Αγκυρα

admin

«Κλειδώνουν» τα πρώτα ονόματα για τις ευρωεκλογές

admin