Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

4ο Συνέδριο: Τετραπλές εκλογές η πρόταση Κασσελάκη – Αλλάζουν οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Η «φωτιά» που άναψε ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται πυρκαγιά με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει στην ομιλία του την πρώτη μέρα του συνεδρίου τέσσερις κάλπες: Για πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, απαντώντας στους εσωκομματικούς διαφωνούντες και σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για προσφυγή στη βάση επεσήμανε. «Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» υπογραμμίζοντας πως «εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι. Θα κριθώ – και πολύ σκληρά – στις πρώτες εθνικές εκλογές».

Πρόσθεσε ότι «όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη.

«Είμαι έτοιμος»

Μάλιστα έδειξε την αποφασιστικότητά του λέγοντας «δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος».

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε σε όσους «νομίζουν ότι με συνεχείς αντιπαραθέσεις, διαφοροποιήσεις και διαρροές στα κοράκια της μιντιακής προπαγάνδας, θα καταφέρουν τη συντριβή μου στις ευρωεκλογές για να έρθουν ως σωτήρες», προανήγγειλε καταστατικό συνέδριο, προκάλεσε όποιον «νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει» και ζήτησε «χρόνο και ομοψυχία».

Related posts

11+1 πονοκέφαλοι για τον Ανδρουλάκη

admin

Τουρκία: Τουριστική καμπάνια με την ονομασία «Turkaegean» εφέτος

admin

Τουρκία: Ο Ερντογάν βγάζει ξανά γεωτρύπανο στην Ανατ. Μεσόγειο

admin

Μητσοτάκης: Σύγχρονος και ασφαλής ο νέος αυτοκινητόδρομος Ακτιο-Αμβρακία

admin

Οικονόμου: Ο Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

admin

Νίκος Φίλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από «Μεσσίες»»

admin

Ασκήσεις αντιπολίτευσης στα μπλόκα και τα ΑΕΙ

admin

Η λάσπη του Βόλου φτάνει στο Μαξίμου

admin

3+1 λόγοι έφεραν τον ανασχηματισμό

admin