Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Θέση

Βασίλης Κόκκαλης

Ο Βασίλης Κόκκαλης, παρότι όλοι οι βουλευτές ενός αριστερού κόμματος υποτίθεται πως επί της αρχής είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, απέφυγε να πάρει θέση ον κάμερα. Είπε ότι περιμένει να δει το νομοσχέδιο και μετά να πει αν συμφωνεί ή διαφωνεί. Μεταξύ μας, δεν εξεπλάγησαν πολλοί. Μπορείς να βγάλεις το αγόρι από τους Ανεξάρτητους Ελληνες με μια έδρα αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τους Ανεξάρτητους Ελληνες απ’ το αγόρι.

Υποψία

Κώστας Ζαχαριάδης

Στον Κώστα Ζαχαριάδη γεννήθηκε η υποψία πως «την ώρα που συνεδριάζει η Ιεραρχία της Εκκλησίας, την ίδια ώρα έβγαλαν αυτή την τροπολογία για την επιστολική ψήφο». Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αγαπημένο χόμπι των συριζαίων. Αν τις επικαλούνται βέβαια, καλό θα ήταν να διαλέγουν τις πιο αληθοφανείς. Ας πούμε, ο κυβερνητικός τακτικισμός έχει λογική ως μέσο άσκησης πίεσης στην αντιπολίτευση. Ομως είναι τελείως παράλογος ως απόπειρα αλλαγής ατζέντας, αφού η κυβέρνηση βρέθηκε απολογούμενη.

Ειλικρίνεια

Στέλιος Φωτόπουλος

H Ελληνική Λύση κατατάσσεται στα κόμματα που δεν συμφωνούν ούτε με την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές και κατέθεσαν ένσταση αντισυνταγματικότητας. Με αφορμή την τροπολογία που δυναμίτισε το πολιτικό σκηνικό, ο βουλευτής της, Στέλιος Φωτόπουλος, πήρε τ’ όπλο του γενικώς κατά της κυβέρνησης και την κατηγόρησε ότι φέρνει αυτές τις αλλαγές για να υφαρπάξει μια έδρα απ’ το κόμμα του. Οφείλει να του αναγνωρίσει κανείς ειλικρίνεια. Δεν λένε όλοι τόσο ωμά γιατί διαφωνούν με τη διευκόλυνση των αποδήμων.

Υποχρέωση

Στέλιος Πέτσας

«Ενας υπουργός που διαφωνεί έχει κάθε υποχρέωση και δικαίωμα να εκφράσει τη διαφωνία του στο Υπουργικού Συμβούλιο, να εκθέσει τα επιχειρήματά του. Αν δεν πείσει τους συναδέλφους του υπουργούς και τον Πρωθυπουργό, νομίζω μετά πρέπει να αποχωρήσει». Τάδε έφη Στέλιος Πέτσας στην τιβί για να τον ακούσει ο Μάκης Βορίδης. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι περιμένει το Μαξίμου απ’ τους υπουργούς που δεν θα στηρίξουν με την ψήφο τους στην Ολομέλεια τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου.

Related posts

Βούτσης: Στο ΓΝΑ με κολπική μαρμαρυγή

admin

Οικονόμου για σοβαρό τραυματισμό 16χρονου: «Η ζωή δεν αποτιμάται σε χρήματα»

admin

Ξέρουν κάτι στην Τουρκία… που δεν ξέρουμε;

admin

Νίκος Χριστοδουλίδης: Επισκέφθηκε μαζί με τον Ερσίν Τατάρ το Εργαστήρι της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους

admin

Παύλος Μαρινάκης για την τροπολογία για μετανάστες: Αυτονόητη η κομματική πειθαρχία – Εξαιρείται ο Σαμαράς

admin

Εξήγηση

admin

Τα Τέμπη άνοιξαν «πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

admin

Ερντογάν: Προκαλεί ξανά μιλώντας για διωκόμενη «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα

admin

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα πνίγει τους πρόσφυγες ενώ εμείς τους σώζουμε

admin