Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχέδια

Πώς σχολίασε ο Σωκράτης Φάμελλος τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μετά τη φωτιά στη Βορειοανατολική Αττική; «Ολα αυτά είχαν ήδη σχεδιαστεί το 2019, προβλέπονται στο πόρισμα Goldammer (2019), στη δημόσια πολιτική πρόληψης πυρκαγιών (2019), και στην Εθνική Στρατηγική για τα Δάση (2018), και εάν ενδιαφέρεται ο κ. Μητσοτάκης, μπορούμε να του στείλουμε ολόκληρα τα ΦΕΚ», δήλωσε. Παραδέχτηκε ότι το μοναδικό πράγμα που κάνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι να σχεδιάζει, όχι να εφαρμόζει, δηλαδή.

Στόχος

Ο Παύλος Πολάκης έχει απασφαλίσει και πλέον δεν ρίχνει μπαλοθιές μόνο προς το μέρος της Λινού. Στοχεύει ξεκάθαρα τον πρόεδρό του. Αναρωτιέται, ας πούμε, στα σόσιαλ μίντια «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που υπερηφανεύεται για το πόσο δυνατή είναι στα χρηματοοικονομικά, δεν μπορεί να το κρίνει;», αναφερόμενος στο ινστιτούτο της συντρόφισσάς του. Μεταξύ μας, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τόσο μικρός που μέχρι κι ο αψύς δικαιούται να φαντασιώνεται πως είναι εφικτό να πάρει τα ηνία του.

Αυτόφωρο

Επανήλθε ο Θάνος Πλεύρης για να ζητήσει απ’ τους αριστερούς να μη σοκάρονται με την ιδέα του να γίνει αυτόφωρο ποινικό αδίκημα η χρήση του όρου «μπάτσος». Γιατί, όπως εξήγησε, «συνιστά εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος μπορεί να κάνει έγκληση. Αρα η χρήση “μπάτσος” είναι ποινικό αδίκημα». Ετοιμο τον βλέπω να αιτηθεί «στενή» αυτεπάγγελτα και για όσους εκστομίζουν την πιο αγαπημένη – και διάσημη – ελληνική βρισιά, αυτή που αρχίζει από «μα» και τελειώνει σε «κας».

Στελέχη

«Δεν θα γυρίσει ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ, αν δει να μπαίνουν στις συνεδριάσεις μας όσοι μόλις έχασαν τον υπουργικό θώκο στο ΠΑΣΟΚ, έγιναν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, και τώρα θέλουν να ξαναβρούν “καρεκλίτσα”. Δεν θα μεγαλώσει έτσι το ΠΑΣΟΚ, το αντίθετο», αποφάνθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Δεν έχει άδικο. Ωστόσο, για να αυξήσει τα ποσοστά του το Κίνημα, μήπως πρέπει να ξανακαλλιεργήσει το ταλέντο του στο σκάουτινγκ στελεχών κάθε βαθμίδας;

Related posts

Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος με απόφαση Μητσοτάκη

admin

Κουμουτσάκος: Γιατί θα παραστώ στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

admin

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

admin

Μητσοτάκης: Να υπακούουν οι πολίτες τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

admin

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα πνίγει τους πρόσφυγες ενώ εμείς τους σώζουμε

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ψήφισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

admin

Πρόβλημα

admin

ΣΥΡΙΖΑ για Δραγασάκη: Η Αριστερά είναι τρόπος ζωής, όχι κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες

admin

Αψιμαχίες χωρίς τέλος, αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα

admin