Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει η Δούρου τις φήμες περί υποψηφιότητάς της για την προεδρία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον δρόμο αναζήτησης προέδρου να ανοίγει το μεσημέρι της Κυριακής και ο έκπτωτος Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παρών» έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ο Παύλος Πολάκης ενώ ακολούθησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τα ονόματα του Σωκράτη Φάμελλο και Νικόλα Φαραντούρη «παίζουν» δυνατά ωστόσο ακόμα δεν έχουν δηλώσει πρόθεση υποψηφιότητας αλλά δεν το έχουν αποκλείσει.

Τις τελευταίες ώρες στις υποψηφιότητες ήρθε να προστεθεί και το όνομα της Ρένας Δούρου. Όμως, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, σε επικοινωνία της με το in δεν επιβεβαιώνει τις φήμες.

«Τρέχουν» εξελίξεις στην Κουμουνδούρου

Οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη (10/9) θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες η Κεντρική Επιτροπή.

Στόχος όλων στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκλογική διαδικασία να μην πάρει πολύ χρόνο έτσι ώστε το κόμμα να μπορέσει να επανεκκινήσει μετά τη νέα εσωκομματική περιπέτεια.

Η Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί έκτακτο συνέδριο.  Στο έκτακτο συνέδριο θα οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες, θα προσδιοριστεί ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, αλλά θα υπάρξει και συζήτηση επί του προγραμματικού, πολιτικού πλαισίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μία σύντομη προεκλογική περίοδος έως την ημέρα των εκλογών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έκτακτο συνέδριο δεν θα έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την πρόταση μομφής που εγκρίθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

- in

Related posts

Σε κλίμα πολέμου κυβέρνηση και αντιπολίτευση

admin

Τα νέα διλήμματα

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλος προβληματισμός Φάμελλου – «Δεν είμαι σίγουρος για την εκλογή προέδρου»

admin

Συναντήσεις

admin

Οι επιδραστικοί της Ευρωβουλής

admin

Με πυξίδα τη θετική ατζέντα

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική Eπιτροπή με πλατφόρμες και βολές

admin

Βουλή: Καταχειροκροτήθηκε ο Ζελένσκι από τους έλληνες πολιτικούς

admin

Οι 6 στόχοι του προϋπολογισμού

admin