Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ανασταίνονται οι πεθαμένοι…» απαντά η Κουμουνδούρου στα περί «ασπόνδυλου κόμματος» από μέλος της

Δηκτικό σχόλιο και με μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις στέλνουν από την Κουμουνδούρου με αφορμή την επιστολή γεμάτη αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη, όπου η Ζωή Καρκούλια μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τη γραμματέα Ράνια Σβίγκου τη σύγκληση του Οργάνου και κάνει λόγο για μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «ασπόνδυλο κόμμα».

Δεν ανασταίνονται οι πεθαμένοι και αυτό εμμέσως πλην σαφώς, σύμφωνα με πηγές, δείχνει ότι το κόμμα έχει πλέον πάρει άλλο δρόμο και δεν έχουν θέση τέτοιες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής.

Σημειώνεται ότι με μια επιστολή γεμάτη αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη η Ζωή Καρκούλια, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την γραμματέα Ράνια Σβίγκου τη σύγκληση του Οργάνου και Κάνει λόγο για μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «ασπόνδυλο κόμμα».

Εγκαλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για μεταβολή των ψηφισμένων θέσεων του κόμματος και τη μετάλλαξή του σε ένα άλλο κόμμα που δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Αριστερά, ούτε καν τη σοσιαλδημοκρατία και το κέντρο και το χειρότερο, ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο ΝΑΤΟ και το αποκαλεί «ιερή αμυντική συμμαχία» με γνωστό τον ρόλο του ΝΑΤΟ ιστορικά και για τη χώρα μας και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων κλπ. «Οι απόψεις – θέσεις που εκφράζει περί αγοράς και λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα δεν είναι μόνο μακριά από τις διαχρονικά εκφρασμένες θέσεις του κόμματος αλλά και μακριά από όποιο προοδευτικό κόμμα και εφάπτεται σχεδόν με τις μεγαλοστομίες του κ. Μητσοτάκη», προσθέτει.

Related posts

«Team Jorge»: Να ερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί για παρέμβαση στις ελληνικές εκλογές ζητά η ευρωβουλευτής Σόφι Ιν΄τ Βελντ

admin

Αποστολή Γεραπετρίτη σε Ραμάλα – Ιερουσαλήμ

admin

Πρόταση Μητσοτάκη για συμφωνία – «πακέτο» Μεταναστευτικού και Ουκρανικού

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Live o β’ γύρος – Δεκάδες χιλιάδες στην ουρά για νέα ηγεσία

admin

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΟΚ

admin

Υπόγειες διαδρομές Μαξίμου – Αρχιεπισκοπής

admin

Τουρκία: Δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου παραμονές της β’ κάλπης

admin

Αιχμηρή απάντηση στο Βρετανικό Μουσείο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

admin

Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου

admin