Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κασσελάκης ψάχνει τη φέτα που αγοράζει ο Μητσοτάκης

Έρευνα αγοράς στα σούπερ μάρκετ ξεκίνησε το Σάββατο (25/5) το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την πολιτική κόντρα που προηγήθηκε στη Βουλή για τις τιμές του ελαιόλαδου και της φέτας.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε αρκετά σούπερ μάρκετ, διαφορετικών αλυσίδων, αλλά δεν βρήκε πουθενά τις τιμές που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε βίντεο στο TikTok, με τον ίδιο ν’ απαντά στους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης εμφανίζεται να επισκέπτεται σούπερ μάρκετ αναζητώντας φθηνή φέτα. O ίδιος τρέχει για να βρει την προσφορά των 6,28 ευρώ, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται να σταματά ένα αυτοκίνητο και να λέει στους επιβάτες: «Ψάχνω προσφορά για φέτα 6,28 ευρώ». Οι επιβάτες αρχίζουν να γελούν.

Πάντως, όπως προέκυψε από την έρευνα αγοράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η τιμή της φέτας κυμαίνεται μεταξύ 10 και 13 ευρώ το κιλό.

Στο τέλος του βίντεο, μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες εξεύρεσης της φθηνής φέτας, ο Κασσελάκης κλείνει το βίντεό του μ’ ένα… γράμμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Θυμίζεται ότι η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για το μείζον ζήτημα που ταλαιπωρεί τα ελληνικά νοικοκυριά, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, έγινε χθες (24/05) στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο στο TikTok:

@skasselakisΦέτα 6,28;♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Related posts

Φοβού την αποχή και τους αναποφάσιστους

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπάρχουν έδρες στη Βουλή για τους ομογενείς

admin

Μητσοτάκης: Επίθεση στη δημοκρατία η δολοφονία του Σίνζο Άμπε

admin

Η υποκρισία ως συνθήκη του πολιτεύματος

admin

Ενα ταξίδι – εξπρές στο Παρίσι για τον Κασσελάκη

admin

Θεσσαλία: Αρδευτικά έργα 16 εκατ. ευρώ προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

admin

Φάμελλος: Λάθος να προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης υποχωρήσεις πριν τον διάλογο με την Τουρκία

admin

Θεσσαλονίκη: «Πυρά» Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης για το flyover

admin

«Πυρ ομαδόν» κατά Χρυσοχοΐδη από τα κόμματα για την κατάσταση στην Υγεία

admin