Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπάμπης Βωβός: Ξανά στον δρόμο για το σφυρί το «ιερό φάντασμα» στην Κηφισίας

Το δρόμο για το ηλεκτρονικό σφυρί παίρνει ένα ακόμη περιουσιακό στοιχείο της «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», συμφερόντων του άλλοτε κραταιού κατασκευαστή.


Αφορά ένα ακίνητο που έχει γράψει και… συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία καθώς εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες στέκει ημιτελές πάνω στη Λεωφόρο Κηφισιάς.





Το κτίριο- «φάντασμα»

Πρόκειται για το κτίριο- «φάντασμα», γνώριμο σε όλους όσοι διέρχονται την Λ. Κηφισιάς στον αριθμό 109, στην κάθοδο προς Αθήνα και λίγο πριν το «δαχτυλίδι», το οποίο προοριζόταν για εμπορικό ακίνητο γραφείων, αλλά έχει εγκαταλειφθεί στα μπετά.


Βρίσκεται, δηλαδή, σε μια περιοχή με σταθερά υψηλό ενδιαφέρον για τέτοια ακίνητα, με την οποία ασφαλώς και έχει συνδέσει το όνομά του ο Μπάμπης Βωβός από την εποχή της δόξας του, όταν δημιούργησε σειρά «γυάλινων πύργων».


Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει βγει αρκετές φορές σε πλειστηριασμό, με τελευταία στις 22 Δεκεμβρίου 2021, χωρίς όμως αποτέλεσμα λόγω έλλειψης πλειοδοτών. Ένα ακόμη σφυρί θα χτυπούσε στις 2 Φεβρουαρίου 2022, αλλά ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».





Μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, το ακίνητο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το --, έχει πάρει ξανά το δρόμο για το ηλεκτρονικό σφυρί, με προγραμματισμό για τις 31 Ιουλίου 2024 και με τη συνολική τιμή πρώτης προσφοράς να έχει μειωθεί σε 3,84 εκατ. ευρώ, έναντι 4,8 εκατ. ευρώ που ήταν προηγουμένως.


Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση ο πλειστηριασμός αφορά σειρά οριζόντιων ιδιοκτησιών του ημιτελούς κτιρίου 2 (στάδιο αποπεράτωσης φέροντα οργανισμού Α ορόφου και κατασκευής ξυλοτύπου του Β΄ ορόφου) το οποίο έχει πρόσοψη επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 109, που είναι κτισμένο σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, της οδού Σίνα και παραχειμάρρου Σαπφούς, συνολικής έκτασης 8.196,11 τ.μ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Εντυπωσιακές Επιδόσεις το Α’ εξάμηνο του 2023 σε Αύξηση Κερδοφορίας Παραγωγής

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Έκλεισε το deal των €3,2 δισ. για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή με τη Masdar – Στα €20 ανά μετοχή

admin

Η Deutsce Bank «ρίχνει» άκυρο στον Τραμπ

admin

Silicon Valley Bank: H κατάρρευση της τράπεζας «τρομάζει» τις αγορές – Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις

admin

Σχεδόν διπλασιάστηκε το εμπορικό έλλειμμα τον Ιανουάριο

admin

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Έως 8 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις – Ποιοι παίρνουν δεύτερη ευκαιρία

admin

Wall Street: Η Fed έριξε τους δείκτες – Πτώση 1,5% για τον Nasdaq μετά τις δηλώσεις Πάουελ

admin

Πρόγραμμα Συν-εργασία: Την Πέμπτη η πληρωμή στους δικαιούχους του Μαρτίου

admin

Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για τον Οκτώβριο

admin