Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι τα μέτρα υπέρ των αγροτών ήταν ανεπαρκέστατα

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου το επισκέφθηκε μετά τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση του Κώστα Τσιάρα ως αρμόδιου υπουργού.

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιο για την επίσκεψη και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «με τις δηλώσεις του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο πρωθυπουργός εμμέσως ομολόγησε ότι τα μέτρα για το ρεύμα, που αναγκάστηκε να πάρει η κυβέρνηση μετά τις μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις, αποδείχθηκαν ανεπαρκέστατα στη μείωση του κόστους παραγωγής. Ταυτόχρονα, υποκρίθηκε ότι τώρα ανακάλυψε πως στην παραγωγή τροφίμων και αγροεφοδίων, τις τιμές εκτινάσσουν μια χούφτα μονοπώλια!».

ΚΚΕ: Έτσι μόνο μπορεί να υπάρξει μείωση του κόστους παραγωγής

Παράλληλα το Κομμουνιστικό Κόμμα προσθέτει ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι γνωστά και δίκαια και αναφέρει σειρά από αυτά για να δοθούν «ανάσες επιβίωσης στους βιοπαλαιστές αγρότες».

«Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να εξασφαλίσει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές, αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, να εξοφληθούν επιτέλους οι επιδοτήσεις χωρίς τις περικοπές της νέας ΚΑΠ. Έτσι μόνο μπορεί να υπάρξει μείωση του κόστους παραγωγής, να δοθούν ανάσες επιβίωσης στους βιοπαλαιστές αγρότες και να μειωθούν οι τιμές στο ράφι για τα λαϊκά νοικοκυριά» αναφέρει καταληκτικά το ΚΚΕ.

Related posts

Η Κύπρος δεν δίνει πληροφορίες για τους ρώσους ολιγάρχες

admin

Το «αντάρτικο» στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε ανοικτός πόλεμος

admin

Φον ντερ Λάιεν: Σύντομα σε λειτουργία νέοι σταθμοί LNG σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία

admin

Daddies

admin

Πρόκληση Τσελίκ: «Η Ελλάδα επιτίθεται βάναυσα στην κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά»

admin

Τουρκία: «Έχουμε δείξει μεγάλη υπομονή με την Ελλάδα – Μας κρατούν ομήρους», υποστηρίζει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ

admin

Επιστολή Μπάιντεν δίνει το πράσινο φως για τα F16 στην Τουρκία

admin

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

admin

Μετρούν οφέλη στα ήρεμα νερά

admin