Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλεντον: Όλα τα βλέμματα σήμερα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον καρκίνο

Πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και στα trend των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι από χθες η επανεμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στην δημόσια σφαίρα. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται για την αντιμετώπιση του καρκίνου και παράλληλα, προανήγγειλε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωσή της.

Μετά από μήνες απομόνωσης και σκληρής μάχης με την επάρατη νόσο, η Κέιτ Μίντλετον θα δώσει το παρών στην μεγάλη παρέλαση που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο – όπως κάθε χρόνο – προς τιμήν των γενεθλίων της μοναρχίας. Η είδηση σκόρπισε ενθουσιασμό στους Βρετανούς, οι οποίοι είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να την δουν στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια, στην συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει επίσης να είναι παρούσα και σε άλλα σημαντικά γεγονότα για την βασιλική οικογένεια μέχρι το τέλος του έτους.

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από δύο εκατομμύρια like και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια. Οπαδοί της μοναρχίας, αλλά και άνθρωποι από όλον τον κόσμο, έσπευσαν να τις στείλουν ευχές για ταχεία ανάρρωση και να εκφράσουν την χαρά τους για την πορεία της θεραπείας της.

“Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι, θα σε περιμένουμε”, της γράφουν χιλιάδες άνθρωποι στα σχόλια, ενώ οι περισσότεροι της λένε ότι προσεύχονται για εκείνη και την ανάρρωσή της. “Είσαι μία δυνατή γυναίκα, σε αγαπάμε πολύ”, γράφουν άνθρωποι σε διάφορες γλώσσες κάτω από την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και την εξομολόγησή της.

Στους τίτλους του διεθνούς Τύπου, δίνεται έμφαση στο πολύ προσωπικό ύφος της ενημέρωσης της Πριγκίπισσας της Ουαλίας προς το κοινό, καθώς και το γεγονός ότι έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία των χημειοθεραπειών της και τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν τις αντοχές, την διάθεση και την καθημερινότητά της.

Το δημοσίευμα του περιοδικού Vanity Fair τονίζει ότι η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν έχει αφήσει ακόμα πίσω της τον κίνδυνο, ενώ η Daily Mail – που παρακολουθεί στενά τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας – σχολιάζει ότι πρόκειται για ένα ανέλπιστα καλό νέο, το οποίο δεδομένης της μυστικοπάθειας του Παλατιού, μπορεί να μεταφραστεί ως μία αχτίδα αισιοδοξίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

- The Toc

Related posts

Σολτς: Πολύ επιτυχημένη η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ

admin

“Κανονικά το ταξίδι Ερντογάν στις ΗΠΑ”, λέει αρθρογράφος της Hürriyet

admin

UBS: Δεν χρειάζεται περαιτέρω προστασία από Κεντρική Τράπεζα και Κυβέρνηση για την Credit Suisse

admin

Υεμένη: Τρεις γυναίκες και δύο κορίτσια σκοτώθηκαν από επίθεση drones

admin

ΟΗΕ: Η UNRWA ερευνά τον ύποπτο ρόλο εργαζομένων της στις επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ

admin

Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής στη Γάζα

admin

Η Ρωσία καταγγέλλει ουκρανική επίθεση κατά του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια

admin

Στους 25 οι νεκροί σε πυρκαγιές στο βόρειο τμήμα της Αλγερίας

admin

Τι οδήγησε στην ένταση μεταξύ Ιράν και Πακιστάν

admin