Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανέρχεται ο Ηλιόπουλος στο κατεστραμένο CD με επαφές Καραϊβάζ με Δημητριάδη – Κοντολέων – «Ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα»

Επιμένει ο Νάσος Ηλιόπουλος στο μείζον θέμα της καταστροφής του CD που περιελάμβανε περιεχόμενο από το κινητό του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με τον βουλευτή της Νέας Αριστεράς να εξαπολύει νέα επίθεση στην κυβέρνηση στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, που συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο με την παρέμβασή του στην Επιτροπή, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι πώς γίνεται ο πρόεδρος της Επιτροπής να δηλώνει περήφανος για το Κράτος Δικαίου μετά από όσα αποκαλύπτονται για την καταστροφή στοιχείων και συγκεκριμένα του αναγνωστέου 33. Του CD δηλαδή που έχει επαφές τους δολοφονημένου Καραϊβάζ με τον διευθυντή του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη και τον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Κοντολέωντα».

Προσέθεσε, μάλιστα, πως «χθες οι συνήγοροι της οικογένειας δήλωσαν ότι έχουν το υλικό», για να ρωτήσει «γιατί το δικαστήριο δεν έχει παραλάβει το σχετικό υλικό;».

«Η κυβέρνηση δείχνει ότι έχει ανοχή απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα»

«Προκύπτουν και άλλα ερωτήματα», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος και υπογράμμισε: «Πώς γίνεται από το σύνολο των στοιχείων να έχει καταστραφεί μόνο το συγκεκριμένο cd; Υπάρχει κάποια έρευνα για τις ευθύνες που προκύπτουν; Διαρρέεται ότι στο υλικό περιέχονται μόνο επαφές του δολοφονημένου δημοσιογράφου και όχι οι συνομιλίες. Πώς γίνεται να υπάρχει το πρώτο χωρίς το δεύτερο; Δεν υπάρχουν ευθύνες της διεύθυνσης εγκληματικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ;».

Ο κ. Ηλιόπουλος επανέλαβε πως «η κυβέρνηση δείχνει ότι έχει ανοχή απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μάλιστα: «Λέω άδικα την λέξη ‘ανοχή’, γιατί στο ζήτημα των παράνομων παρακολουθήσεων η κυβέρνηση είναι αυτή που οργάνωσε το συγκεκριμένο έγκλημα με τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων, του μισού υπουργικού συμβουλίου και της ηγεσίας του στρατού».

Related posts

Φρέντι Μπελέρης: Τον παγίδευσε ο Ράμα λέει ο Μπερίσα – «Πλήρωσε πολίτη από μυστικά ταμεία της αστυνομίας»

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Καβγάς μεταξύ Μπέου και Ηλιόπουλου

admin

«Κλείνει η αυλαία της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών με τίτλο συγκάλυψη» – Αποχώρησε και η Νέα Αριστερά

admin

Φθορά της κυβέρνησης «δείχνουν» δύο νέες δημοσκοπήσεις

admin

Νέος εκπρόσωπος Τύπου στο ΥΠΕΞ ο Γ. Αρναούτης – Γιατί αντικαταστάθηκε ο Αλ. Παπαϊωάννου

admin

Αδωνις Γεωργιάδης: Αυτή είναι η personal trainer που τον βοηθά να… ρίξει τα παχάκια

admin

ΠΑΣΟΚ: Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Νίκος Ανδρουλάκης

admin

Τριβές διαρκείας για το κομματικό ταμείο

admin

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

admin