Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κασσελάκη στους «87»: «Οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Παραμένει το κλίμα εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ με τον «ανοιχτό πόλεμο» του Στέφανου Κασσελάκη, με την κίνηση των «87» να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η «φωτιά» που σιγοκαίει στα θεμέλια της Κουμουνδούρου έχει πάρει από εχθές διαστάσεις χωρίς να διαφαίνεται κάποια προσπάθεια να σβήσει.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, με μια σκληρή απάντηση μέσω του in, τα 8 μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που ανήκουν στη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, σήκωσαν το γάντι στα όσα τους καταλόγισε ο πρόεδρος του κόμματος.

Σήμερα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε με νέα καυστική ανάρτηση που «σφάζει με το βαμβάκι» την κίνηση των «87», χωρίς φυσικά να την κατονομάζει.

«Είμαι πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας»

«Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη ‘’Κεντροαριστερά’’ με ‘’σωτήρα’’ επιλεγμένο από τη Διαπλοκή. Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται. Η θέση μου δε μου επιτρέπει να το επιτρέψω»,  γράφει εισαγωγικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει με αιχμές αλλά και μια προσπάθεια συσπείρωσης και τόνωσης του ηθικού των υποστηρικτών του κόμματος. «Είμαι πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας. Χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και σηκώνει τόνους:

«Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις.

Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια.

Προσωπικά, θα προχωρήσω όσο μου επιτρέπουν οι ανθρώπινες δυνάμεις. Σε ένα καταστατικό συνέδριο στο οποίο θα αλλάξουν όλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα γίνει το κόμμα των μελών, των πολιτών, της ανοιχτής κοινωνίας ή θα γίνει ένα κατάλοιπο που το προσπέρασε η εποχή».

«Αξιοπρέπεια τώρα»

Καταλήγει, αναφέροντας: «Ας σεβαστούμε όλοι τους ανθρώπους που μας στήριξαν και αγωνιούν. Δε χρωστούν τίποτα να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας.

Αξιοπρέπεια τώρα. Ώστε να υπάρξει αντιπολίτευση τώρα.

Γιατί παρόλες τις τεράστιες εσωκομματικές προσπάθειες απαξίωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και σήμερα έναν φοβάται επειδή δεν τον ελέγχει: Τον δικό σας, τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ».

Related posts

Κασσελάκης: Όλα στο φως σημαίνει όλα στο φως για όλους μας – Αλλά πρωτίστως γι’ αυτόν που κυβερνά τη χώρα

admin

Οι καιροί ου μενετοί…

admin

Μητσοτάκης από Βίλνιους: Σημαντικές οι διαφορές με την Τουρκία αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε σε οδικό χάρτη

admin

Δημοσκόπηση: Ακρίβεια και υγεία «τρώνε τις σάρκες» της κυβέρνησης – Πέφτει το ΠΑΣΟΚ

admin

Χρήστος Σταϊκούρας: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομών

admin

Κουράγιο Φάμελλε

admin

25η Μαρτίου – Σακελλαροπούλου: Αντλούμε δύναμη από την ενότητα και την ομοψυχία

admin

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Φίλης – Νέα πυρά σε Κασσελάκη

admin

Κρίση σε δόσεις

admin