Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα

Για να επικρίνει τον «προσωπικό βοηθό» – που δεν έχει φτάσει στην περιφέρεια – ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε φωτογραφικά στιγμιότυπα του ιδίου ενώ παίζει μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο μαζί με τους αθλητές του Ηροδότου στον σύλλογο «Περπατώ» της Κομοτηνής. Οφείλω να του αναγνωρίσω ότι βελτιώνει την εικόνα του πολιτικού με ενσυναίσθηση που λανσάρει. Κάποτε έκανε παρκούρ για να μπει σε σχολείο ΑμεΑ. Τώρα, τουλάχιστον φροντίζει να δείχνει πως προσπαθεί να μπει στη θέση τους.

Προσκήνιο

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου κι άλλοι 62 έγραψαν ένα κείμενο με το οποίο δήλωσαν τη στήριξή τους στη Νέα Αριστερά ενόψει ευρωεκλογών. Στην κατακλείδα του επικαλούνται τις θητείες που έχουν κάνει σε κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, διοικήσεις οργανισμών και τοπική αυτοδιοίκηση για να επισημάνουν ότι είναι «επιτακτική η αξιοποίηση αυτής της συλλογικής εμπειρίας και απαραίτητος ο κριτικός αναστοχασμός προκειμένου να επανέλθει η πολιτική στο προσκήνιο». Οπως φαίνεται κανείς τους δεν έχει ξεπεράσει το κασσελακικό σοκ.

Δυναμική

Η ΝΔ πανηγύρισε τη νίκη του Γιώργου Στασινού στις εκλογές του ΤΕΕ ως «ένα ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης» στη «μεταρρυθμιστική πολιτική που υλοποιεί ο Πρωθυπουργός». Οι κονεσέρ λένε πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού η τελευταία φορά που είχε κερδίσει η Κεντροαριστερά εκεί ήταν το 2014 με τον Χρήστο Σπίρτζη. Παρ’ όλα αυτά δεν έλειψαν τα πικρόχολα σχόλια γιατί ήταν οι πρώτες συνδικαλιστικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη και το κόμμα δεν έδειξε να έχει τη δυναμική που διαφημίζει ο πρόεδρός του.

Λεωφορεία

Χθες, στην προεκλογική εκδήλωση στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης παρουσία του Πρωθυπουργού, ο Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που «πατάμε γκάζι στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανανέωσης του στόλου των αστικών λεωφορείων». Μετά είπε κι άλλα για την κυβερνητική αξιοπιστία και τα χρονοδιαγράμματα που τηρήθηκαν. Τελικά, οι νεοδημοκράτες έπειτα από τόσον καιρό που διαδηλώνουν τον πατριωτισμό τους για να κρατήσουν τους φευγάτους δεξιούς ψηφοφόρους τους, θυμήθηκαν και τους ορθολογιστές κεντρώους που τους έδωσαν την εξουσία.

Related posts

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή θα δυναμώσει τη φωνή μας – Πρόγραμμα εθελούσιας στα κομματκά ΜΜΕ

admin

Σε δημόσια διαβούλευση από αύριο το ν/σ για την ψήφο των αποδήμων

admin

Η «παρωχημένη Συνθήκη της Λωζάνης» και η αναστάτωση από τη δήλωση Συρίγου

admin

Δρίτσας κατά Κασσελάκη – «Θέσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ίδρυσε νέο κόμμα»

admin

Μαρινάκης για φωτιές: Σύντομα ανακοινώσεις για νέες προσλήψεις στην Πυροσβεστική

admin

Γαλάζιες ασκήσεις συσπείρωσης στο Ζάππειο

admin

Τουρκία: Επεκτείνει ναυτικές βάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

admin

Ο Αύγουστος που όλα πήγαν λάθος

admin

Οικονόμου: Ο Ερντογάν πρέπει να προσέλθει σε συνεννόηση και διάλογο

admin