Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Τέλος ο Πολάκης και από τις επιτροπές – Με ποιος τον αντικατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αντικαταστάθηκε από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές που συμμετείχε ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Πλέον, τη θέση του ανέλαβε στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ενώ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς.

Σημειώνεται πως ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης δικαιούτο να συμμετάσχει στις επιτροπές ως ανεξάρτητος βουλευτής και θα παραμένει μέλος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ωστόσο δεν ανακοινώνεται ακόμα επίσημα καθώς θα πρέπει να προστεθεί ένας ακόμα από την ΝΔ προκειμένου να μη χαθεί η πλειοψηφία.

Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης δεν θα μπορεί να παραστεί καθώς σε αυτή δεν συμμετάσχουν ανεξάρτητοι βουλευτές.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Παύλο Πολάκη

Η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνους αρκετούς βουλευτές, που εμφανίζονται έξαλλοι με τον βουλευτή Χανίων, με το νέο περιστατικό να έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα από απρεπείς συμπεριφορές, που έχουν φέρει το κόμμα σε δύσκολη θέση πολλές φορές.

Η επίθεση στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ήταν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε καταρχάς την έντονα φορτισμένη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε αμέσως μετά, συγγνώμη από την  επιστήμονα, η οποία βάσει κανονισμού δεν δικαιούτο να πάρει τον λόγο εκ της θέσεώς της.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», τόνισε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είπε στη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην συνεργάτη του υπουργού Υγείας, καταδίκασαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας επέβαλλε περικοπή στον μισθό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή.

Related posts

Η Αθήνα σκληραίνει τη στάση της και «περιμένει» τον Ερντογάν – Αυτές είναι οι ημερομηνίες «σταθμοί» για το καλοκαίρι

admin

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης και το τέρας του πληθωρισμού

admin

Νάσος Ηλιόπουλος σε «6+6»: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»

admin

Πώς η τιμή του πετρελαίου επηρεάζει όλο το δίκτυο της αγροτικής παραγωγής

admin

Υπεράσπιση του Συντάγματος

admin

Η νέα «μάχη της Κρήτης»

admin

Παιχνίδι για γερά νεύρα με το «Marmara» ανοιχτά των Ιμίων

admin

ΣΥΡΙΖΑ στον Ανδρουλάκη: Του ευχόμαστε να συνεχίσει τα όνειρα για τη δεύτερη θέση. Τζάμπα είναι, άλλωστε

admin

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά δυναμική, δεν θα είναι τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές

admin