Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμηρή απάντηση ΠΑΣΟΚ στον Δούκα: Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος

Ιδιαίτερα αιχμηρή είναι η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση του Χάρη Δούκα να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του κόμματος στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, με μία άτυπη ενημέρωση, «η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα».

Υπενθυμίζει στον δήμαρχο Αθηναίων, μάλιστα, ο οποίος έσπευσε πρώτος να προτείνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμα για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών, πως «η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη».

«Να έρθει θεσμικά στην ΚΕ – όχι μέσω email τρίτου»

«Ως εκ τούτου», υπογραμμίζει, «θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου».

Η Χαριλάου Τρικούπη, μάλιστα, καταλήγει χαρακτηριστικά πως «εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».

Σημειώνεται ότι ο Χάρης Δούκας υπέβαλε την πρότασή του αυτή, με επιστολή προς τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μόλις πέντε ημέρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος την προσεχή Κυριακή.

Όπως τονίζουν, μάλιστα, πηγές προσκείμενες στον δήμαρχο Αθηναίων, πρόκειται για μια «ενωτική πρόταση», με στόχο η Κεντρική Επιτροπή να καταλήξει σε έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ – το οποίο, προφανώς, δεν την εξέλαβε ως τέτοια…

Related posts

Στα χαρακώματα για τα μη κρατικά ΑΕΙ

admin

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

admin

Εκλογές: Νέος χρησμός Μητσοτάκη για τις κάλπες

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Προσέγγιση για να χαμηλώσουν οι τόνοι

admin

Γιατί η Ελλάδα διεκδικεί αναβαθμισμένο ρόλο στην επιχείρηση «Ασπίδες» – Τι λέει το υπ. Αμυνας

admin

καμερες

admin

ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

admin

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Καλύτερα να αναβιώσει την οικονομία παρά την Οθωμανική Αυτοκρατορία

admin

Τα 7 βασικά ερωτήματα που ζητούν άμεσες απαντήσεις για την τραγωδία των Τεμπών

admin