Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Μεσανατολικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες σε επίθεση ενόπλων στην Ιερουσαλήμ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί και έξι άλλοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, σε επίθεση με πυροβόλο όπλο εναντίον ανθρώπων που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της ισραηλινής αστυνομίας.

“Δύο τρομοκράτες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ήταν οπλισμένοι ο ένας με Μ-16 και ο άλλος με πιστόλι” άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που περίμεναν σε στάση λεωφορείου γύρω στις 07:40 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ Ντορόν Τόργκεμαν στους δημοσιογράφους από το σημείο της επίθεσης.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι την επίθεση εξαπέλυσαν “δύο κάτοικοι της Ανατολικής Ιερουσαλήμ”. Οι δύο δράστες “σκοτώθηκαν γρήγορα από δύο στρατιώτες που ήταν εκτός υπηρεσίας και έναν πολίτη, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους”, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Η Magen David Adom (Mada), η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων, διευκρίνισε ότι ο ένας νεκρός είναι “μια νεαρή γυναίκα 24 ετών”.

Μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων έχει σπεύσει στο σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνά την περιοχή για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν άλλοι δράστες.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει δύο άνδρες να βγαίνουν από λευκό αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονταν στη στάση, προτού πέσουν νεκροί.

Related posts

Νομοθεσία για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μικροτσίπ ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο

admin

Λαβρόφ: Η Μόσχα θα επιστρέψει “αύριο” στη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας, αν λάβει τις εγγυήσεις που ζητά από τη Δύση

admin

Διεργασίες για κατ’ ιδίαν συνάντηση Μπάιντεν-Ερντογάν στο Βίλνιους

admin

Το Βέλγιο συγκέντρωσε ποσό-ρεκόρ 22 δισ. ευρώ από πώληση “λαϊκών” ομολόγων σε μικροεπενδυτές

admin

ΗΠΑ: Συλλαμβάνεται ξανά πρώην πληροφοριοδότης του FBI – Είπε ψέματα για τον Χάντερ Μπάιντεν και τον πατέρα του, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

admin

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι το 30% της Λωρίδας της Γάζας έχει καταστραφεί

admin

ΗΠΑ: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα στοιχεία για λιανικές πωλήσεις, αρχικές αιτήσεις ανεργίας

admin

Πούτιν: “Οι κυρίαρχες ελίτ στις ΗΠΑ είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας”

admin

Alaska Airlines και United Airlines επεκτείνουν τις ακυρώσεις Boeing 737 MAX 9 μέχρι την Τετάρτη

admin