Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Westnet: Πρεμιέρα για το AUX Experience Center στην Αθήνα

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα, η Westnet εγκαινιάζει το πρώτο «AUX Experience Center» στην Αθήνα, ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη στους επαγγελματίες του κλάδου της θέρμανσης/ψύξης, ενισχύοντας την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές τους στην εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση κλιματιστικών, αντλιών θερμότητας και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις Service της Westnet στο Νέο Ψυχικό, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια από την έμπειρη ομάδα Μηχανικών της εταιρείας πάνω σε πραγματική εγκατάσταση αντλιών θερμότητας R32 και R290, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά την τεχνολογία αιχμής της AUX. Το «AUX Experience Center» διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο showroom με προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού AUX και ένα φωτοβολταϊκό σύστημα για οικιακή χρήση με λύσεις της AUXSOL, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον προηγμένο τεχνολογικό κόσμο της AUX.

Οπως αναφέρει η εταιρία, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο, η AUX εστιάζει σημαντικά στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, με επένδυση πάνω από 380 εκατ. ευρώ σε Έρευνα & Ανάπτυξη τα τελευταία 3 χρόνια, 6 υπερσύγχρονα κέντρα R&D παγκοσμίως και περισσότερους από 2000 εξειδικευμένους μηχανικούς, ενώ η ετήσια παραγωγή της ξεπερνά τα 37 εκατομμύρια κλιματιστικά. Μέλος του Ομίλου AUX είναι και η AUXSOL, κορυφαίος παραγωγός inverters και battery systems, με εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής πλακετών PCB που φτάνει τα 82 εκατομμύρια τεμάχια τον χρόνο.

Σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία της εταιρείας, ο κ. Ηλίας Ρίζος, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Κλιματισμού της Westnet, ανέφερε: «Με στόχο να φέρουμε προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας, εγκαινιάζουμε το AUX Experience Center παρέχοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε έναν κλάδο που το έχει πραγματικά ανάγκη. Τα τεχνικά σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία του χώρου που ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί στις αντλίες θερμότητας, την πλέον ανταγωνιστική λύση σήμερα για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη μεγάλη δυναμική του brand AUX».

Το «AUX Experience Center» βρίσκεται στη Λεωφ. Μεσογείων 249 στο Νέο Ψυχικό. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 211 300 2191, email: [email protected]  

Related posts

Νέες επενδύσεις σε Data Centers στην Ελλάδα από τη Lancom

admin

«Πονοκέφαλος» για τις ασφαλιστικές τα νοσοκομειακά προγράμματα

admin

Πορτογαλία: Πενθήμερη απεργία ξεκίνησε το προσωπικό καμπίνας της Easyjet

admin

Παγκρήτια: Πράσινο φως για απορρόφηση της Συνεταιριστική Κεντρικής Μακεδονίας

admin

Μυλωνάς (ΕΤΕ): Γιατί δεν διανέμει μέρισμα χρήσης 2022

admin

Νέα ψηφιακή λύση για συναλλαγές μέσω POS επιλέγει η Τράπεζα Καρδίτσας

admin

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Δημιουργεί την κατηγορία «Υποστηρικτής» για εταιρίες παροχής υπηρεσιών

admin

Εξαγόρασε την Λαρσινός ΑΕ ο όμιλος Ηρακλής

admin

Ικτίνος Μάρμαρα: Κινητοποίηση για ριμπάουντ στα οικονομικά μεγέθη

admin