Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Φίλιππος Κανταράκης στο δυναμικό της Accountwave Consulting

Η Accountwave Consulting στo πλαίσιο της περαιτέρω διεύρυνσης των εργασιών της είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Φίλιππο Κανταράκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Partner στο Finance Department της Εταιρείας.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η ειδίκευση, η ακρίβεια στην ανάλυση και η ικανότητα συντονισμού και διαχείρισης κρίσιμων έργων θα της δώσει νέα ώθηση για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε νέους χρηματοοικονομικούς τομείς όπως CFO services και AI Finance.

Ο ιδρυτής της Accountwave κ. Σεραφείμ Παλαιοκώστας καλωσορίζει στην ομάδα της Accountwave Consulting τον Φίλιππο Κανταράκη δηλώνοντας, “Η λειτουργία του Finance Department στην Accountwave αποτελεί την απάντηση της Accountwave στην επιτακτική ανάγκη της αγοράς για πρόσθετες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που ενισχύουν την σταθερότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Έχοντας στην ομάδα μας έναν έμπειρο CFO όπως είναι ο Φίλιππος Κανταράκης, επικεφαλή του τμήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσίων, η στρατηγική αυτή επιλογή αποτελεί τη μέγιστη διασφάλιση για τους πελάτες μας ότι η Accountwave συμβάλλει αποτελεσματικά στην ασφαλή ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους με τη σωστή αξιοποίηση των πόρων τους”.

Το βιογραφικό

Ο Φίλιππος Κανταράκης, απόφοιτος του University of Bridgeport, Connecticut, USA με Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα των οικονομικών και της διοίκησης.

Ξεκινώντας την καριέρα του ως Ανώτερος Οικονομικός Σύμβουλος στην Ernst & Young από το 1996 μέχρι το 2002 απέκτησε σημαντική εμπειρία σε ζητήματα οικονομικής στρατηγικής ανάλυσης και ειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και υλοποίηση χρηματοοικονομικών μοντέλων (Financial Modelling).

Διαθέτει μια πλούσια καριέρα ως Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) από το 2002 μέχρι και σήμερα, σε Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών (LANNET COMMUNICATIONS, COSMOLINE, KBIM PULS), Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ALPHA TV, REAL NEWS, REAL FM, ENIKOS) και Πληροφορικής (PROFILE, INDIGITAL).

Η εμπειρία του στους παραπάνω αλληλένδετους κλάδους, υψηλής έντασης γνώσης και τεχνολογίας, έχει αναδείξει τη γνωστική του ευρύτητα, αναδεικνύοντας τον στο χώρο της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Εξειδικεύεται σε θέματα όπως ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η οικονομική πρόβλεψη, η ανάπτυξη εσωτερικών εταιρικών συστημάτων αναφορών, η σχεδίαση και υλοποίηση χρηματοοικονομικών μοντέλων και η παρουσίαση στρατηγικών σχεδίων σε θεσμικούς επενδυτές και διοικητικά συμβούλια.

Εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει πολλά άρθρα που εξετάζουν τη χρηματοοικονομική κοστολόγηση και τα οικονομικά μοντέλα πρόβλεψης, καθώς και παρουσιάσεις σε συνέδρια για εξελιγμένα συστήματα κοστολόγησης. Επίσης δημιούργησε την πρωτοποριακή πλατφόρμα Finnews.gr, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες αναλύσεις μακροοικονομικών και μικροοικονομικών δεδομένων τόσο Εταιρειών όσο και κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας.

Related posts

Viber: Εγιναν 1 δισ. κλήσεις στην Ελλάδα το 2021

admin

Νέα τραπεζικά προϊόντα για τις startups ετοιμάζει η Eurobank

admin

Tιμ Χέτγκες (CEO Deutsche Telekom): Η Ελλάδα έχει ρέντα!

admin

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Παράνομο το υποκατάστημα Σκλαβενίτη στη Ρεματιά, να απομακρυνθεί

admin

Συνεργασία BFF Banking Group-Kooling για τη βιώσιμη κινητικότητα

admin

DPort Services: Ανησυχία για νέο αποκλεισμό του Πειραιά

admin

Ποιος αναλαμβάνει τη διανομή του «Ούζο 12»

admin

ΟΤΕ: Διαγράφονται στις 19 Δεκεμβρίου 8,2 εκατ. ίδιες μετοχές

admin

Epsilon Net: Απέκτησε το 80% της iQom

admin