Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Με ποσοστό άνω του 10% στη γενική συνέλευση ο μέτοχος Κ. Τσουβελεκάκης

Η εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E. ενημερώνει ότι στις 04.06.2024 έλαβε γνωστοποίηση από τον κ. Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη ότι εξουσιοδοτήθηκε από μέτοχο της Εταιρείας κατόχου 1.120.000 μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου (ποσοστού μικρότερου του 5% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) να τον αντιπροσωπεύσει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 06.06.2024 ή σε οποιαδήποτε επαναληπτική, μετά διακοπή ή αναβολή συνεδρίαση αυτής και να ψηφίσει κατά την κρίση του.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης προέβη στην ανωτέρω γνωστοποίηση προς την Εταιρεία καθώς ο ίδιος και η κα Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη ελέγχουν: α) την εταιρεία «SOREAL A.E.» η οποία κατέχει άμεσα 75.000 δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας και β) την εταιρεία «Y-HOLDINGS LIMITED» η οποία ελέγχει την εταιρεία «ΥCAPITAL HOLDINGS LIMITED» η οποία κατέχει άμεσα 3.757.408 δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας.

Δυνάμει σχετικής μεταξύ τους συμφωνίας, ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης ελέγχει έμμεσα 3.832.408 δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας ήτοι ποσοστό 7,98% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Δυνάμει της ανωτέρω εξουσιοδοτήσεώς του, ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης θα ελέγχει 4.952.408 δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές ήτοι ποσοστό 10,32% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 06.06.2024 (ή οποιασδήποτε επαναληπτικής, μετά διακοπή ή αναβολή αυτής συνεδρίαση) οπότε και θα κατέλθει του ορίου του 10%.

Related posts

Hellenic Seaplanes: Το πρώτο επιβατικό υδροπλάνο στην Ελλάδα

admin

Πώς είδαν οι αναλυτές τις ανακοινώσεις Πειραιώς, οι τιμές-στόχοι

admin

Στην Premia Properties το εμπορικό κέντρο Athens Heart

admin

Softone: Υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων

admin

EDPR: Εξαγοράζει το 49% αιολικού χαρτοφυλακίου ισχύος 1 GW σε Πορτογαλία, Πολωνία και Ιταλία

admin

Κοντόπουλος: Οι εισηγμένες θα προσαρμοστούν στο νέο κανονισμό του ΧΑ

admin

Παπουτσάνης: Στα €47,4 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο 9μηνο

admin

Holland & Barrett: Ετοιμάζει e-shop και προωθεί ελληνικά προϊόντα

admin

Τανισκίδης (Optima): Γιατί δεν ανεβαίνουν τα επιτόκια καταθέσεων

admin