Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Head of Sales, Bancassurance στην Howden η Ελίζα Βασιλείου

Η Howden ανακοινώνει με χαρά την ένταξη της Ελίζας Βασιλείου στο δυναμικό της ως Head of Sales, Bancassurance, ενισχύοντας την εξειδίκευσή της στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ελίζα Βασιλείου διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, με εξειδίκευση στους Μεσίτες, τους Πράκτορες και τους Εταιρικούς πελάτες. Έχει διατελέσει Head of Corporate Sales στην Εθνική Ασφαλιστική τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ νωρίτερα κατείχε τη θέση της Business Development Unit Manager στην AIG. Η πολυεπίπεδη εμπειρία της στην ανάπτυξη και υλοποίηση ασφαλιστικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με τις ηγετικές της ικανότητες, αποτελεί εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη της Howden στον τραπεζοασφαλιστικό τομέα και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει η ίδια:

«Το κίνητρό μου για αυτό το νέο βήμα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία είναι η συνεργασία με μια δυναμική και καινοτόμα ομάδα, όπως αυτή της Howden, που πρωτοπορεί στον ασφαλιστικό κλάδο. Στόχος μου είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις στρατηγικές συνεργασίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Μαζί, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία και να προωθούμε την ανάπτυξη τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στο Bancassurance».

Ο Κυριάκος Αποστολίδης, Business Development Howden Greece & Cyprus, δήλωσε από την πλευρά του:

«Η ένταξη της Ελίζας Βασιλείου στην ομάδα μας αποτελεί ισχυρή απόδειξη της δέσμευσής μας να προσελκύουμε κορυφαία στελέχη που συνδυάζουν εμπειρία και καινοτόμο πνεύμα, ενισχύοντας τη στρατηγική μας ανάπτυξη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξειδίκευση και η βαθιά γνώση της θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων, παρέχοντας εξαιρετικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Related posts

Κλουκίνας -Λάππας: Στο 60,115% η συμμετοχή της Intracom Properties

admin

Public: Στον Ρέντη το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας-οικιακών συσκευών στην Ελλάδα

admin

Η Optima bank στο IRIS payments

admin

ΙΟΝ: Οι εξαγωγές στη Ρωσία και το νέο status quo

admin

Ανοιξαν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Cosmote Grow Your Business

admin

Fourlis: Αύξηση εσόδων στα 122 εκατ. ευρώ

admin

Φύτευσε 500 δένδρα στον Υμηττό ο όμιλος Ευρωκλινικής

admin

Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Ideal

admin

GAP: Εφεση υπέρ του σχεδίου εξυγίανσης για την Μαρινόπουλος

admin