Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Glamping, φρέσκο ψάρι και βουτιές 5 αστέρων – Η ζωή είναι ωραία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ο ολοκαίνουργιος, απόλυτος προορισμός

Σχεδιασμένο από τους Chadios Architects, αυτό το πρωτοποριακό concept lifestyle φιλοξενίας είναι τοποθετημένο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας στη Βούλα, σε μια μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας ένα ήρεμο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα.


Πεντάστερη φιλοξενία σε πρωτότυπους χώρους





Η πολυτέλεια που διακρίνει τα ξενοδοχεία της Domes διαγράφεται σε κάθε γωνιά των 28 ευρύχωρων “Luxents” δηλαδή Gabanas, των 43 τ.μ. η καθεμία – που αποτελούν έναν συνδυασμό σουίτας ξενοδοχείου πέντε αστέρων και σκηνής.


Με θέα είτε στους καταπράσινους κήπους είτε στην πισίνα, σχεδόν κάθε cabana διαθέτει τη δική της πισίνα, ενώ όλες διακρίνονται για τις σύγχρονες ανέσεις.





Όπως εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης, πλήρως εξοπλισμένου mini bar, τηλεόραση 50 ιντσών, ηχοσυστήματα Marshall, καθώς και αναπαυστικά super king size κρεβάτια. Η εκλεπτυσμένη αισθητική και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ολοκληρώνουν την εικόνα, μετατρέποντας το χώρο στην ιδανική επιλογή για κάθε είδους ταξιδιώτη που αναζητά μια διαφορετική και φρέσκια εμπειρία διαμονής.


Μπάνιο, γιόγκα στην παραλία και τένις με θέα το απέραντο γαλάζιο





Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να μένουν στις πρωτότυπες cabanes ενώ συγχρόνως μπορούν να απολαύσουν ένα εύρος δραστηριοτήτων όπως τένις – στα οκτώ γήπεδα τένις, γυμναστική στην παραλία, γιόγκα κατά την ανατολή του ηλίου και pilates στο ηλιοβασίλεμα, εξατομικευμένη προπόνηση κλ.


Η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προσφέρουν το τέλειο συνδυασμό για μια πραγματικά αναζωογονητική διαμονή. Επιπλέον, το signature, Domes Soma Spa, “The Finest” αποτελεί έναν άψογο συνδυασμό πολυτέλειας, αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων και βαθιάς γνώσης, υποστηριζόμενο από τις προηγμένες ιατρικές φόρμουλες των Augustinus Bader και ELEMIS . Από τις καλύτερες θεραπείες προσώπου στον κόσμο έως εξαιρετικά μασάζ και αποτοξινωτικές θεραπείες σώματος, κάθε στιγμή αναδεικνύεται στην ενσάρκωση της ουσίας ενός spa.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Νέα τιμολόγια ρεύματος: Μεγάλες αποκλίσεις στις προσφορές – Πού θα βρούμε την χαμηλότερη τιμή ανά κιλοβατώρα

admin

Νέο project -έκπληξη στο Ελληνικό

admin

Χρηματιστήρια: Αρνητικά πρόσημα στις ευρωαγορές εν αναμονή της ΕΚΤ

admin

Υπουργείο Υποδομών: «Μέρα δικαίωσης για την Κρήτη» είπε ο Καραγιάννης για τον ΒΟΑΚ και τις προσφορές που κατατέθηκαν

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Διψήφια αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα το 2023

admin

Golden Visa: Αλλάζουν τα όρια απόκτησης ακινήτων – Τα δύο σενάρια για τον χρόνο εφαρμογής τους

admin

Σήμερα οι ανακοινώσεις του σχεδίου «θερμοστάτης» για ενεργειακή εξοικονόμηση στο Δημόσιο

admin

Διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS: Ερωτήματα και απαντήσεις – Τα επόμενα βήματα

admin

Υπουργείο Οικονομικών: «Ασπίδα» προστασίας για τους δανειολήπτες από τους servicers – «Κούρεμα» οφειλών έως και 28% στον εξωδικαστικό για τους ευάλωτους

admin