Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Attica Bank: Τι ισχύει για τους πρώην μετόχους της Παγκρήτιας

Attica Bank: Τι ισχύει για τους πρώην μετόχους της Παγκρήτιας

Σε ενημέρωση των πρώην μετόχων της Παγκρήτιας Τράπεζας για τη συμμετοχή τους στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25ης Σεπτεμβρίου 2024 προχώρησε η Attica Bank.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της από 06.09.2024 ανακοίνωσής της και κατά τα εκεί αναλυτικά αναφερόμενα, η «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» («Attica Bank») ανακοινώνει τα εξής για τους μετόχους της Παγκρήτιας Τράπεζας που κατείχαν τουλάχιστον 35 μετοχές της Παγκρήτιας Τράπεζας (και άρα, κατόπιν της συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα, κατέχουν τουλάχιστον μία μετοχή της Attica Bank), και δεν έχουν γνωστοποιήσει στην Attica Bank τα στοιχεία της Μερίδας και του Λογαριασμού Αξιογράφων τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή η διαδικασία μεταφοράς των μετοχών τους σε Λογαριασμούς Αξιογράφων τους δεν έχει ολοκληρωθεί, και ως εκ τούτου οι μετοχές τους τηρούνται σε συγκεντρωτικό Λογαριασμό Αξιογράφων της Μερίδας Attica Bank σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας και τις διαδικασίες του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) (οι «Μη Εμφανισθέντες Δικαιούχοι»):

Για τη συμμετοχή και ψηφοφορία μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης χωρίς τη φυσική παρουσία των Μη Εμφανισθέντων Δικαιούχων ή τυχόν αντιπροσώπων τους, απαιτείται η δημιουργία και χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού του μετόχου ή του τυχόν αντιπροσώπου του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί από τον Όμιλο Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. για την παροχή υπηρεσιών διεξαγωγής Γενικών Συνελεύσεων από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε εκδότριες εταιρείες στην ιστοσελίδα https://axia.athexgroup.gr, κατά τα αναλυτικά αναφερόμενα στην από 04.09.2024 Πρόσκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων (η «Πρόσκληση»).

Διευκρινίζεται ότι, προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατά τα ανωτέρω δημιουργία και χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού τους, οι Μη Εμφανισθέντες Μέτοχοι θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση προς την Attica Bank στην οποία θα δηλώνουν τα εξής στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο και όνομα πατρός, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής ή να έχει υπογραφεί ψηφιακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας gov.gr, και θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση custodyservices@atticabank.gr το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα Ελλάδος 14.00 μ.μ., συνοδευόμενη από αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή εν ισχύ διαβατηρίου του Μη Εμφανισθέντα Μετόχου.

Οι Μη Εμφανισθέντες Μέτοχοι μπορούν σε κάθε περίπτωση να διορίσουν αντιπρόσωπο για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης κατά την προβλεπόμενη στην Πρόσκληση διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι, εάν δεν ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, οι Μη Εμφανισθέντες Μέτοχοι δεν θα δύνανται να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης χωρίς τη φυσική παρουσία τους στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25.09.2024, στην οποία, σε κάθε περίπτωση, θα δύνανται να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία ή μέσω αντιπροσώπου, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην Πρόσκληση.

Όλοι οι κκ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με την Attica Bank μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο info@atticabank.gr για τυχόν διευκρινίσεις.

#Attica_Bank #Παγκρητία_Τράπεζα #συγχώνευση

Related posts

Coca-Cola HBC: Ανοδική αναθεώρηση για την κερδοφορία του 2023

admin

Motor Oil: Στις 22 Δεκεμβρίου η πληρωμή του προσωρινού μερίσματος

admin

Byte Computer: Αίτημα για squeeze out από την Ideal Holdings

admin

ΧΑ: Παραβιάστηκαν οι πρώτες στηρίξεις- Πλησιέστερη στήριξη οι 1427 μονάδες

admin

Μεταξύ €6,4-€7,2 η τιμή διάθεσης των μετοχών της Optima Bank

admin

Επ.Κεφαλαιαγοράς: «Καμπάνες» 84.000 ευρώ σε ΛΑΝΑΚΑΜ και SYNTHESIS-Οι λόγοι

admin

Προσφορές άνω του €1δισ. για το εξαετές της Alpha Bank

admin

Χρηματιστήριο: Επανέρχεται η αναμέτρηση µε τις 1.200 µονάδες

admin

Φίλιππος Νάκας: Επιστροφή κεφαλαίου 0,07 ευρώ προς τους μετόχους

admin