Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Στο 8,71% το ποσοστό της Τhrivest μετά τη συγχώνευση

Η Attica Bank, σε συνέχεια σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε από την εταιρεία Thrivest Holding Ltd και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»), ανακοινώνει ότι έλαβαν χώρα οι εξής μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου, συνεπεία των μεταβολών που επήλθαν στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με απορρόφηση της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡ-ΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την Τράπεζα (η «Συγχώνευση»):

(α) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα η Τhrivest Holding Ltd ανήλθε σε 4.623.576, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,71% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας. Πριν από την Συγχώνευση, η Thrivest Holding Ltd κατείχε μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 4,42% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

(β) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα το ΤΧΣ ανέρχεται σε 36.279.370, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 68,37%, ενώ πριν από τη Συγχώνευση αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 72,54% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

Οι παραπάνω μεταβολές λογίζονται ότι έλαβαν χώρα στις 12.09.2024, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των νεών μετοχών της Τράπεζας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της Συγχώνευσης. A

Related posts

ΑΒΑΞ: Απόσχιση του τομέα παραχωρήσεων και τα νέα έργα

admin

Entersoft: Μεγάλη αύξηση εσόδων και κερδών στο 9μηνο

admin

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος από την απώλεια εργασίας

admin

Τράπεζα Ηπείρου: Τρία νέα χρηματοδοτικά εργαλεία

admin

Ικτίνος Μάρμαρα: Κινητοποίηση για ριμπάουντ στα οικονομικά μεγέθη

admin

Ανοίγει τον φάκελο «Εθνική Τράπεζα» το ΤΧΣ

admin

Δυναμικό παρών έδωσε η PwC Ελλάδας στην COP28

admin

Ντεμπούτο για το νέο boutique ξενοδοχείο με σουίτες της Λάμψα

admin

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Ευπρόσδεκτη η είσοδος της Λευκωσίας στη διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου

admin