Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alfa Wood Πίνδος: Προς νέο σφυρί στις 25 Ιουλίου – Στα 23,86 εκατ. ευρώ ο πήχης

Για μια ακόμη φορά οδηγείται στο ηλεκτρονικό σφυρί η βιομηχανική μονάδα ξυλείας της Alfa Wood Πίνδος στα Γρεβενά.


Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το --, ο νέος πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου, με την τιμή πρώτης προσφοράς να είναι στα 23.864.522 ευρώ. Πρόκειται για την αυξημένη τιμή που προέκυψε κατόπιν ανακοπής της οφειλέτριας εταιρείας, ενόψει του πλειστηριασμού που έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2024.





Ωστόσο, εκείνος ματαιώθηκε ελλείψει πλειοδοτών και τώρα δρομολογήθηκε ο επαναληπτικός για τις 25 Ιουλίου, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, στον οποίο θα βγει «το ακίνητο μετά των επ’ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων και του εντός αυτών μηχανολογικού εξοπλισμού, ως οικονομικό σύνολο».


Τι περιλαμβάνει η μονάδα


Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαυραναίων του Δήμου Θεοδώρου Ζιάκα, Γρεβενών, στη θέση «Μαγούλα» που έχει ολική έκταση 107.646τ.μ., επί του οποίου βρίσκονται οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.


Οι Μαυραναίοι είναι ορεινό χωριό σε υψόμετρο 770 μέτρα, στις πλαγιές του όρους Όρλιακας, στα ανατολικά όρια του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και απέχουν 10,5 χλμ. ΝΔ. από τα Γρεβενά.





Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αποτελούνται από 34 κτίρια συνολικού εμβαδού 27.764,98 τ.μ., που έχουν ανεγερθεί σε διάφορες χρονικές περιόδους από το 1987 έως και το 2010. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση την έκθεση εκτίμησης υπάρχουν αρκετά ακόμη αυθαίρετα κτίσματα. Το αγροτεμάχιο είναι περιφραγμένο, ενώ ο περιβάλλων χώρος πλήρως διαμορφωμένος με ασφαλτόστρωση, εμβαδού περίπου 23.500 τ.μ.


Στο υπόλοιπο τμήμα του αγροτεμαχίου υπάρχει απλή διαμόρφωση εδάφους με φυσικό χώμα. Επιπλέον, υπάρχει εγκατάσταση γεφυροπλάστιγγας, όπως και εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού. Μαζί με το αγροτεμάχιο και τα κτίρια της βιομηχανικής εγκατάστασης, στον πλειστηριασμό περιλαμβάνονται και πλήθος μηχανημάτων και εργαλείων.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Η ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου της ΑΓΕΤ είναι ένα case-study απόλυτης αρχιτεκτονικής

admin

«Ελένη Κ»: Ένα βαπόρι από τον Πειραιά με… ρότα για το σφυρί (pics)

admin

ΚΕΑ: Διπλή δόση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα κατά λάθος – Διευκρινίσεις από τον ΟΠΕΚΑ

admin

Γιατί επιβλήθηκαν πρόστιμα 2 εκατ. σε Procter & Gamble και Unilever – Το ανώτατο που έχει επιβληθεί

admin

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης της ΕΕ για το ενδεχόμενο ενεργειακού μπλακάουτ

admin

Σκόνταψε αλλά δεν… λύγισε η Wall Street – Μια ακόμη εβδομάδα κερδών για τους δείκτες

admin

Ρύθμιση οφειλών έως 30.000 ευρώ στον e-ΕΦΚΑ – Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ

admin

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street εν αναμονή των νέων στοιχείων για τον πληθωρισμό

admin

ΗΠΑ: Η πρώην πρόεδρος της Fed Τζάνετ Γέλεν στο υπουργείο Οικονομικών της κυβέρνησης Μπάιντεν

admin