Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα

Ο συριζαίος εκπρόσωπος Τύπου, Παυσανίας Παπαγεωργίου, θέλοντας να διαφημίσει το κοινοβουλευτικό έργο που παράγει η ΚΟ του κόμματος δήλωσε ότι «ακόμα και σε αυτή την περίοδο, που βλέπουμε ότι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι μιας μονιασμένης ομάδας, αυτό που γίνεται κοινοβουλευτικά και που γινόταν όλο το τελευταίο διάστημα, είναι κάτι το οποίο έχει την απολύτως αντίστροφη εικόνα». Ε, ναι. Γεροβασίλη και Τζάκρη είναι διχασμένες προσωπικότητες, δουλεύουν δίπλα-δίπλα στη Βουλή και τσακώνονται στην Κουμουνδούρου.

 

Ευκαιρία

«Από όσα λέει, έχει καταλάβει κάποια πράγματα από αυτά που του καταλογίζουν. Οι πολίτες είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει όλοι να αφήσουμε κατά μέρος την όποια κριτική έχουμε κάνει στο παρελθόν και τα όποια λάθη». Τάδε έφη Παύλος Γερουλάνος. Μια κι είναι αγγλοσαξονικής παιδείας, εικάζω ότι συμμερίζεται το μότο του life coaching «να δίνεις στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία αλλά ποτέ μια τρίτη» και διατύπωσε την προειδοποίησή του τόσο κομψά.

 

Διαχείριση

Χθες, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενημέρωσε μέλη της γαλάζιας ΚΟ. Μπαίνοντας στο Κοινοβούλιο – αφού εξήγησε πως είναι συνεχής η «αλληλοενημέρωση με τους συναδέλφους βουλευτές της ΝΔ», θέλησε να υπογραμμίσει ότι ο ίδιος ζήτησε τη συνάντηση επειδή την επόμενη Δευτέρα έχει να παρουσιάσει μαζί με τον Πρωθυπουργό τη στρατηγική της κυβέρνησης για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας. Αχρείαστη επισήμανση. Ποιος θα αμφέβαλλε για την προσήλωσή του στην επικοινωνιακή διαχείριση της ατζέντας του υπουργείου Ανάπτυξης;

 

Γλώσσα

Το θέμα της ομιλίας της ήταν ο συνδυασμός μεταναστευτικής κρίσης και κλιματικής αλλαγής. Η Σοφία Βούλτεψη κατέληξε αβίαστα στο συμπέρασμα πως η ΕΕ πρέπει να δώσει 30 με 50 δισ. τον χρόνο για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της δεύτερης στις χώρες απ’ όπου έρχονται οι μετανάστες στην Ευρώπη αντί να τα ξοδεύει σε ταξίδια εμπειρογνωμόνων εκεί. Τώρα που η κυβέρνηση άνοιξε μέτωπο με τη Λατινοπούλου η υφυπουργός θα λάμψει – αφού κραυγάζει καλύτερα απ’ όλους στη γλώσσα της προέδρου της Φωνής Λογικής.

Related posts

Πώς οι ψίθυροι της Κυριακής έγιναν κραυγές στο ΠΑΣΟΚ

admin

3+1 πρόσωπα – κλειδιά

admin

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στους προοδευτικούς πολίτες – «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό»

admin

1.300 υπογραφές σε μανιφέστο αγωνίας και νέου χώρου

admin

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία του – Τα έξι ονόματα

admin

Δημοσκόπηση: Δούκες και Μαρκήσιοι δεν φαίνεται να συγκινούν τον λαό του ΠΑΣΟΚ

admin

«Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να παραιτηθεί», λέει ο Τζουμάκας

admin

4ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το τιμητικό προεδρείο και οι δύο θέσεις που έμειναν κενές

admin

Πλεύρης: Απολύτως ελεγχόμενη η αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού – Τι είπε για νέα μέτρα

admin