Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Luxury Hotel Brand of the Year» αναδείχθηκε η Grecotel στα Aspire Awards

Η Grecotel κατέκτησε το βραβείο ‘Luxury Hotel Brand of the Year’ στα Aspire Awards 2024, τον κορυφαίο θεσμό βραβείων του βρετανικού travel industry που διοργανώνονται από το περιοδικό Aspire. Με αυτή την εξαιρετική διάκριση, η Grecotel κατατάσσεται στην κορυφή του παγκόσμιου luxury hospitality, ξεχωρίζοντας στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του θεσμού, ανάμεσα σε κορυφαία luxury brands διεθνώς.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η βράβευση αυτή είναι το αποτέλεσμα της πολυετoύς δυναμικής παρουσίας του Ομίλου στη βρετανική αγορά καθώς και της αναγνώρισης της αυθεντικής κουλτούρας φιλοξενίας που πρεσβεύει. Το μοναδικό χαρτοφυλάκιο της Grecotel με παρουσία σε 15 ελληνικούς προορισμούς, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει σε εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση.

Η νέα διάκριση αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της διαρκούς ανάπτυξης του Ομίλου και της αφοσίωσης της εξαιρετικής ομάδας της Grecotel. Μιας “οικογένειας” 7.000 ανθρώπων, που εργάζονται με πάθος για να προσφέρουν το καλύτερο στους επισκέπτες. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης ψήφισης του THE DOLLI ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, και ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο από τους αναγνώστες του αγγλικού Condé Nast Traveller, στον πιο αναγνωρισμένο θεσμό των τουριστικών media διεθνώς.

Το 2025, η Grecotel, ο ηγετικός όμιλος φιλοξενίας στην Ελλάδα, θα γιορτάσει 50 χρόνια αδιάλειπτης επιτυχίας. Τιμά μια λαμπρή κληρονομιά, μια μοναδική υπογραφή στη φιλοξενία και ένα ελπιδοφόρο μέλλον, με νέες επενδύσεις, καινοτόμες υπηρεσίες και συνεχή εμπλουτισμό της συλλογής των ξενοδοχείων της.

Related posts

Την ομοσπονδία αθλητισμού κωφών στηρίζει η Βίκος

admin

Lockers σε έξι σταθμούς μετρό από την Box Now

admin

Αύξηση στα λειτουργικά κέρδη βλέπει η διοίκηση της ΔΕΗ

admin

Cenergy: Η Hellenic Cables προτιμώμενος προμηθευτής για το Nordseecluster

admin

Trastor: Αποκτά εκτάσεις στον Ασπρόπυργο για την κατασκευή αποθήκης

admin

Η Ιωάννα Μπέτση νέα Human Resources Director του Ομίλου Σαρακάκη

admin

Στην εκπαίδευση των συνεργατών της επενδύει η Eurolife FFH

admin

Στα σκαριά μεταφορές με cargo drones από ΕΛΤΑ, συνεργασία με Dronamics

admin

Διεθνείς διακρίσεις για την Mantis στον διαγωνισμό οίνων-ποτών IWSC

admin