Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Εθνική: Πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο

Συγχαρητήριο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος για τον χθεσινό άθλο που πέτυχαν επί της Εθνικής Αγγλίας, στο φόντο της τραγικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. «Για αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ο πανηγυρισμός με τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ

Με την καρδιά σφιγμένη όταν στο άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας του Τζορτζ άπαντες λύγισαν. Ο Γιώργος της Εθνικής Ελλάδος έφυγε άδικα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί παραμονή του αγώνα με την Αγγλία.

Ένα ματς που πριν λίγα λεπτά έφερε το 0-1 με το γκολ του Παυλίδη με τον Τζόρτζ Μπάλντοκ να μην ξεχνιέται από κανένα. Ο επιθετικός της Μπενφίκα έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο που φοράνε όλοι πενθώντας για την απώλεια του Μπάλντοκ και το έδειξε σε όλο το γήπεδο, σκυθρωπός παρά το γκολ της καριέρας του.

Λίγο αργότερα όλοι μαζί οι διεθνείς μας πήραν μια φανέλα του Μπάλντοκ με την Εθνική μας και την κράτησαν ψηλά. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» ήταν το μήνυμα τους λίγες ώρες πριν την σέντρα. Στο Γουέμπλει τα παιδιά μας έπαιξαν και για τον αδικοχαμένο Τζόρτζ…

Οι διεθνείς με τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ

Related posts

Ποιοι αναμένεται να σηκώσουν το γάντι του Κασσελάκη

admin

Αναζητούν διαφορετικούς ρυθμούς «σκληρού ροκ»

admin

Ποιος θα είναι ο πρόεδρος της… φευγαλέας Βουλής;

admin

Οσα βλέπει το Politico για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

admin

Διαγραφή – μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

admin

«Καλάθι Θεσσαλίας» και «νέο» κράτος στη ΔΕΘ – Οι εξηγήσεις του Μητσοτάκη και οι αγωνίες

admin

Μαζικό ανοικτό συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ζητά ο Τεμπονέρας

admin

«Γαλάζια μουρμούρα» για την υποψηφιότητα Φουντεδάκη και οπισθοχώρηση από την κυβέρνηση

admin

Πλεύρης για φάρμακα: Ερχονται αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων επιβεβαίωσε – Τι είπε για την επάρκεια

admin