Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κερδίζει μερίδια στην ένδυση η Retail Vision

Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 38% εμφάνισε στη χρήση του 2023 η εταιρεία χονδρικής-λιανικής διανομής ένδυσης Retail Vision United Distribution, η οποία αποτελεί συγγενή εταιρεία της Αττικά Πολυκαταστήματα και κατ’ επέκταση της Ideal holdings σε ποσοστό 49%, με το 51% να ελέγχεται από την οικογένεια Στράτου. 

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 22 εκατ. ευρώ από 17 εκατ. ευρώ το 2022. Το μικτό περιθώριο κέρδους για το 2023 έκλεισε στο 43,01% έναντι του 40,31% το 2022 και κινήθηκε στα ανώτερα όρια της αγοράς. Τα αποτελέσματα προ φόρων για τη χρήση 2023 ανήλθαν σε κέρδη 721.348 ευρώ. 

Επενδύσεις 2023

Κατά τη διάρκεια της χρήσης η εταιρεία  επένδυσε 1,324 εκατ. ευρώ ως έξοδα εγκατάστασης σε ακίνητα τρίτων και αγοράς επίπλων και λοιπού εξοπλισμού για να υποστηρίξει τις φίρμες που αντιπροσωπεύει (SCOTCH & SODA, SCOTCH & SODA FOOTWEAR, HAPPY SOCKS, BARBOUR,  BLUEMINT ,MARC O’POLO, JOTT, RAINKISS και τα είδη ταξιδιού SAMSONITE). 

Η εταιρεία επίσης συνεργάζεται σε επίπεδο λιανικής με τα εμπορικά σήματα ON, CLARKS , HAVAIANAS. Αντίστοιχα, η θυγατρική εταιρεία Stesta Distribution Ltd δραστηριοποιείται στην κατ’ αποκλειστικότητα εισαγωγή, διανομή και προώθηση στην Κύπρο των προϊόντων της εταιρείας Gant και Happy Socks.

Το δίκτυο διανομής του ομίλου και της εταιρείας αριθμεί στο τέλος του 2023, 350 σημεία πώλησης εκ των οποίων τα 34 είναι εταιρικά καταστήματα.

Η εταιρεία επίσης αποφάσισε την επέκταση της στη Ρουμανία εξαγοράζοντας την CM DELTA APPAREL ROMANIA SA έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Related posts

iQnovus: Στο Mobile World Congress το κέντρο καινοτομίας του ομίλου Quest

admin

Νέος κύκλος για το πρόγραμμα «Brave In-Επιστροφή στην Παραγωγικότητα»

admin

Λουκέτο σε 40 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα

admin

Στρατηγική συνεργασία Intersys με την Konica Minolta Ελλάς

admin

ΔΕΗ: Αποκατάσταση 13.600 στρεμμάτων στην Πάρνηθα με χορηγία €2,5 εκατ.

admin

Παπουτσάνης: Στα €2,8 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

admin

Επέκταση στο εξωτερικό ετοιμάζει η Ella Resorts

admin

Β. Ψάλτης: Προτεραιότητα η διανομή μερίσματος

admin

ICAEW και ΣΟΕΛ ανανεώνουν τη σύμβαση συνεργασίας τους

admin