Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία η Allianz στην κατάταξη «Best Global Brands»

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Allianz ανακηρύχθηκε ως το πιο πολύτιμο εμπορικό σήμα στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών στη φετινή κατάταξη «Best Global Brands» της Interbrand.

Η ασφαλιστική εταιρία με 125 εκατομμύρια πελάτες και 157.000 εργαζόμενους επίσης ανέβηκε στην συνολική κατάταξη δύο θέσεις, μπαίνοντας για πρώτη φορά ανάμεσα στις 30 κορυφαίες επωνυμίες παγκοσμίως, αυξάνοντας την αξία του εμπορικού της σήματος στα 23,5 δισεκατομμύρια δολάρια (2023: 20,85 δισεκατομμύρια δολάρια). Παράλληλα, ξεπερνώντας την ανάπτυξη του τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών κατά 7%, αναδείχθηκε για πρώτη χρονιά τρίτο κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κλάδο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η κατάταξη αυτή αναγνωρίζει μεταξύ άλλων την πρόταση αξίας που προσφέρει στους εργαζομένους της ως εργοδότης επιλογής, παρέχοντας ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ένα ευρύ φάσμα παροχών και ευκαιριών ανάπτυξης και διατηρώντας σταθερή δέσμευσή της στη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Δημιουργία εμπιστοσύνης ως ηγέτης βιωσιμότητας

Η ασφάλιση αποτελεί μια σταθεροποιητική δύναμη για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Στον πυρήνα της υπόσχεσης της Allianz βρίσκεται η δέσμευση της να διασφαλίζει το μέλλον των πελατών και των εργαζομένων της. Με τον αυξανόμενο αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, η Allianz εστιάζει στην υποστήριξή τους, αυξάνοντας την ανθεκτικότητά τους και διευρύνοντας τον ρόλο των ασφαλιστικών στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων. Η Allianz θεωρείται παγκόσμιος πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα, με ένα φιλόδοξο σχέδιο μετάβασης σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα για τα ιδιόκτητα ασφαλιστικά και επενδυτικά χαρτοφυλάκια περιουσίας και ατυχημάτων της, καθώς και συνεχείς ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες.

Παρίσι 2024 – μια εμβληματική στιγμή για την Allianz

Ενώνοντας αθλητές και φιλάθλους από όλο τον κόσμο σε ειρηνικούς αγώνες και σε μια κοινή πίστη στην αποδοχή, τον σεβασμό και τη συμπερίληψη, η Allianz συνέβαλε στην πραγματοποίηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Ως αποκλειστικός Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος, η Allianz παρείχε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για τους διοργανωτές, τους φιλάθλους και τους αθλητές. Η μοναδική γιορτή του αθλητισμού με πληθώρα μοναδικών επιδόσεων που έσπασαν ρεκόρ και με εντυπωσιακό σχεδιασμό, προσέλκυσε πάνω από το μισό παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ραδιοτηλεοπτικών ή ψηφιακών καναλιών. Κατά την προετοιμασία των Αγώνων, η Allianz πραγματοποίησε την παγκόσμια καμπάνια «Get Ready» σε περισσότερες από 60 αγορές, συνδέοντας εκατομμύρια πελάτες, καταναλωτές και επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο κάτω από τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Σχολιάζοντας τις σημαντικές διακρίσεις ο κ. Βασίλης Χριστίδης, CEO της Allianz στην Ελλάδα ανέφερε:

«Η συνεχής άνοδος της Allianz μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών σημάτων στον κόσμο αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη συμπερίληψη και την υποστήριξη των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας. Η κατάταξή μας ανάμεσα στα 30 κορυφαία εμπορικά σήματα παγκοσμίως και στα τρία κορυφαία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αντικατοπτρίζει την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον και αποτελώντας έναν πολύτιμό στρατηγικό συνεργάτη».

Μπορείτε να δείτε την πλήρη κατάταξη των 100 κορυφαίων εταιριών για το 2024 στον παρακάτω σύνδεσμο.

Related posts

Unilever Hellas: Από Σεπτέμβριο οι διαβουλεύσεις με τους εργαζόμενους

admin

Cosmote TV: Αποκλειστική συνεργασία με τα BBC Studios ως το 2024

admin

Motor Oil: Στήριξη με €20.000 για κάθε οικογένεια που κάνει τρίτο παιδί

admin

Εργο για τη μείωση του ανθρακτικού αποτυπώματος στις μεταφορές της υλοποιεί η ΔΕΛΤΑ

admin

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

admin

Epsilon Net: Πάνω από το εύρος το τίμημα εξαγοράς, η γνώμη του ΔΣ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την Παραχώρηση του ΒΟΑΚ

admin

Flexfin: Ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων

admin

Σειρά διακρίσεων για την Alpha Bank στα Energy Mastering Awards

admin