Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αδιέξοδο για την ημέρα του ντιμπέιτ μεταξύ Ανδρουλάκη – Δούκα

Δεν θα διεξαχθεί debate, όπως όλα δείχνουν, μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα πριν τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, καθώς, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του in ότι βάσει των ειλημμένων υποχρεώσεων των δύο υποψηφίων δεν είναι δυνατό να βρεθεί ημέρα και ώρα.

Το ναυάγιο έδειξε η πλευρά Ανδρουλάκη που σχολιάζοντας τις προτάσεις Δούκα για την ημέρα διεξαγωγής του σημειώνει ότι «δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.»

Το ντιμπέιτ, προσθέτουν οι ίδιοι, «πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας».

«Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας.» είναι, τέλος, το αιχμηρό σχόλιο τους για την πρόταση Δούκα να γίνει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεφώνημα – έκπληξη σε δημοσιογράφο

admin

Νέες προειδοποιήσεις από την Αθήνα στα Τίρανα για τον Μπελέρη

admin

Ο Ερντογάν στην Αθήνα: Στρώνουν το έδαφος για συνεργασίες

admin

Προτεραιότητες οικονομικής πολιτικής

admin

Δημήτρης Βίτσας: Τι είπε για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπε ο Κασσελάκης για τον πόλεμο που δέχεται, το debate και τα… μαχαιρώματα

admin

Ανδρουλάκης: Να αποκαλυφθεί το ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ και Predator

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε τροπολογία για κατάθεση πόθεν έσχες των υποψηφίων ο Σπίρτζης

admin

Ο πήχης και οι παγίδες των ευρωεκλογών

admin