Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις νέες υπηρεσίες μετακίνησης από την Uber σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Uber ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων υπηρεσιών ταξί στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας πιο αξιόπιστες, άνετες και «πράσινες» διαδρομές. Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες τους: Taxi Priority, Taxi Comfort και Taxi Green.

Οπως επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, το Taxi Priority έχει σχεδιαστεί για πελάτες που επιθυμούν εξοικονόμηση χρόνου, προσφέροντας ταχύτερους χρόνους παραλαβής και μειωμένες περιόδους αναμονής, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και αξιόπιστη διαδρομή.

Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν πιο άνετα, το Taxi Comfort παρέχει σύγχρονα οχήματα με περισσότερο χώρο, προσφέροντας μια premium εμπειρία μετακίνησης.

Σε απάντηση της αυξανόμενης ζήτησης για φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις και σε ευθυγράμμιση με τις συνεχείς προσπάθειές μας να μετατρέψουμε την Uber σε μια πλατφόρμα μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2040, το Taxi Green προσφέρει στους πελάτες μας, τη δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικών ή υβριδικών ταξί, προωθώντας βιώσιμες και οικολογικές μετακινήσεις, τονίζει η εταιρία.

Τα τρία νέα αυτά προϊόντα διασφαλίζουν στους οδηγούς τη διαφοροποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, σε μια πλέον ανταγωνιστική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επιβατών για αξιοπιστία, άνεση και βιωσιμότητα.

Με τον τρόπο αυτό, η Uber τηρεί τη δέσμευσή της για συνεργασία με τον κλάδο των ταξί στη χώρα και επιτρέπει στους οδηγούς να επωφεληθούν από την τεχνολογία της. Ο αριθμός των οδηγών ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Uber έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με περίπου το 40% των ταξί στην Αθήνα να είναι χρήστες της.

Related posts

Alpha Trust: Διεθνής αναγνώριση του έργου του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

admin

Πειραιώς και Oracle επεκτείνουν τη συνεργασία τους

admin

Συνεργασία PwC Ελλάδας-NED Club για ενδυνάμωση στελεχών των ΔΣ

admin

Big Deal στην Υγεία: Το Ερρίκος Ντυνάν απορροφά τη Euromedica

admin

Περιοδεία της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρήτη

admin

ΑΔΜΗΕ: Διεύρυνση του Προγράμματος Ανανέωσης Παγίων 2021-2026

admin

Attica Group: Απονομή 11 βραβείων στα Health & Safety Awards 2024 και Loyalty Awards 2024

admin

Ασφαλισμένο στην Atradius Hellas το 25% της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας

admin

Πτώση κερδών για τα Πλαστικά Κρήτης

admin