Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Συναντήσεις Διαμαντοπούλου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Με τους δύο υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου θα συναντηθεί αρχικώς με τον Χάρη Δούκα στις 12:00 και στη συνέχεια, στις 13:30, με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Οι δύο συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο γραφείο της πρώην υπουργού επί της Αθανασίου Διάκου 20.

Σημειώνεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου έλαβε στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ 58.809 ψήφους και ποσοστό 19,52%. Σε δηλώσεις μετά τη γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι στην επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα δουλέψουνε όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

Νωρίτερα μιλώντας στο MEGA ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με την Άννα Διαμαντοπούλου. Μεταξύ άλλων τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο να συνδεθούμε με τον κόσμο που στήριξε όλες τις υποψηφιότητες και να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη τα οποία έχουν πολύ ωραίες ιδέες, και η Άννα Διαμαντοπούλου που έχει μιλήσει για την ψηφιοποίηση και πώς η νέα τεχνολογία μπαίνει ως μέσο αλλά όχι ως σκοπός για να ενισχύσει στην ποιότητα ζωής. Έχει κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις για την παιδεία που έχουν μεγάλη σημασία».

Οι χθεσινές συναντήσεις Ανδρουλάκη και Δούκα με τον Γερουλάνο

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξερχόμενος δήλωσε ικανοποιημένος για το περιεχόμενο τους ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να δηλώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο.

«Είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με τους δύο. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας, για το πως μπορούμε να ανοίξουμε, να μεγαλώσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος.

πηγή: in

Related posts

Κασσελάκης σε ΝΔ: Οσα χέρια κι αν φιλήσουν, η συνενοχή φαίνεται στο βλέμμα τους

admin

Το «αντάρτικο» στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε ανοικτός πόλεμος

admin

Το ΥΠΕΞ απαντά στην Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Οι ακρότητες δεν έχουν θέση»

admin

Πλακιωτάκης: Η Τουρκία συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως κράτος-πειρατής

admin

Στο υπ. Περιβάλλοντος ο Μητσοτάκης

admin

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε στα τρία

admin

Εστρωσαν το χαλί για Μητσοτάκη και Ερντογάν

admin

Ερντογάν: «Δεύτερη άλωση» η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

admin

Βασίλης Κικίλιας: «Εγιναν 257 διασώσεις πολιτών από εχθές στον Βόλο. Ρίχτηκαν όλοι στη μάχη με αυταπάρνηση»

admin