Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myHome4Students συμμετέχει το efood

Το efood είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς / αγαπημένες εφαρμογές για τους φοιτητές, τόσο για τα καθημερινά τους ψώνια όσο και για το φαγητό και τον καφέ τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους φοιτητές, με προνόμια για τη νέα τους καθημερινότητα, το efood δημιούργησε μια μοναδική παροχή: προσφέρει σε κάθε φοιτητή, με την απόκτηση του προϊόντος, ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για την πρώτη τους αγορά στην πλατφόρμα.

Η ΔEΗ, έχοντας τους φοιτητές, τις σύγχρονες ανάγκες και την εμπειρία τους στο επίκεντρο, σχεδίασε το ΔEΗ myHome4Students, μία νέα, ολιστική πρόταση για τη φοιτητική ζωή. Το νέο προϊόν ΔEΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή, 3% έκπτωση με την εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες και δωρεάν την υπηρεσία GreenPass από τη ΔEΗ. Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔEΗ myHome4Students, η ΔEΗ επιβραβεύει τους φοιτητές με προσφορές, δώρα και εκπτώσεις οι οποίες θα ανανεώνονται συνεχώς στο ΔEΗ myRewards coupons, την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔEΗ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4students/.

Το efood με τη συνεργασία του με τη ΔEΗ, διασφαλίζει ότι οι φοιτητές θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να απολαύσουν την καθημερινότητά τους, κάνοντας τη φοιτητική ζωή πιο εύκολη, πιο άνετη και οικονομική.

Related posts

Ανοιξαν οι αιτήσεις για μαθήματα οικονομίας σε γυναίκες από την Alpha Bank

admin

Ανοδικά τα αποτελέσματα της NN για το 2020

admin

Δράσης για αποκατάσταση του περιβάλλοντος από την IKEA

admin

Πώς προχωρά ο οδικός άξονας Πάτρα-Πύργος

admin

Tech Academies: Πρόγραμμα ψηφιακής εξειδίκευσης από την ManpowerGroup

admin

Τράπεζα Κύπρου: Πρεμιέρα στο ταμπλό του ΧΑ στις 23 Σεπτεμβρίου

admin

Νέα online υπηρεσία από την Optima bank, εγγραφή πελατών σε 10 λεπτά

admin

Αύξηση εσόδων αλλά και ζημιές για τη Frigoglass το 2ο τρίμηνο

admin

Επαναπροσέγγιση Intrakat για εξαγορά της Ακτωρ

admin