Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκαίνια για το νέο Club Med Gregolimano, επένδυση 30 εκατ. ευρώ

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου Club Med Gregolimano, παρουσία του Henri Giscard d’Estaing, Προέδρου του Club Med.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως οι βουλευτές Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου και Συμεών Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Ιωάννης Κοντζιάς.

Από το 1955, όταν εγκαινίασε τον πρώτο του resort στην Ελλάδα, το Club Med έχει διαμορφώσει μία ξεχωριστή πορεία σχεδόν επτά δεκαετιών, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Ο Όμιλος βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές του, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη all-inclusive εμπειρία που ενσωματώνει αυθεντικότητα και αρμονία σύμφωνα με τον ελληνικό τρόπο ζωής. Η πρόσφατη ανακαίνιση του Club Med Gregolimano, του μοναδικού resort του Ομίλου στην Ελλάδα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Τοποθετημένο στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας, την Εύβοια, το resort με την πρόσφατη ανακαίνισή του αναδεικνύει τη δέσμευσή του να παρέχει κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Henri Giscard d’Estaing, Πρόεδρος του Club Med, δήλωσε: “Το Club Med και η Ελλάδα μοιράζονται ιστορία σχεδόν 70 ετών, από το άνοιγμα του πρώτου resort  του Ομίλου στη χώρα, το 1955 στην Κέρκυρα. Το Club Med Gregolimano, το εμβληματικό αυτό resort που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1977, αποτελεί απόδειξη αυτής της μακράς δέσμευσης, ενώ ελπίζουμε σε περισσότερες ευκαιρίες επέκτασης και ανάπτυξης στην Ελλάδα, αυτή την όμορφη χώρα, που αποτελεί την καρδιά του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ενώ το Club Med ετοιμάζεται να γιορτάσει την 75η επέτειό του, δεν είχαμε ποτέ ένα τόσο όμορφο χαρτοφυλάκιο resorts και αυτό ακριβώς μπορεί κανείς να βιώσει στο Club Med Gregolimano.

Μετά την πρόσφατη επένδυση για την ανακαίνιση και επέκτασή του, το Club Med Gregolimano εκφράζει περισσότερο από ποτέ τον σύγχρονο χαρακτήρα των Club Med, προσφέροντας διακοπές για ζευγάρια και οικογένειες που αγαπούν τα σπορ, τις δραστηριότητες και τη ζωηρή και φιλική ατμόσφαιρα.”

Μια νέα εποχή 

Σύμφωνα με την εταιρία, η ανακαίνιση του Club Med Gregolimano έχει αναβαθμίσει σημαντικά το resort, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες ακτές της Εύβοιας από το 1977. Με επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ και διάρκεια υλοποίησης δύο ετών, το έργο αποτελεί μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας στρατηγικής του Club Med για στροφή προς πιο πολυτελείς εμπειρίες διαμονής. Στόχος του σχεδίου είναι να διασφαλιστεί μια premium εμπειρία φιλοξενίας σε όλα τα resort του Ομίλου παγκοσμίως, μέσα από ανακαινίσεις, νέα ανοίγματα, καινούργιες εγκαταστάσεις και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Η εν λόγω ανακαίνιση αύξησε τη δυναμικότητα του resort από 439 σε 497 δωμάτια, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα και βελτίωσε σημαντικά τις παροχές του στους επισκέπτες. Οι κύριες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των deluxe beach rooms, καθώς και την αναβάθμιση των κεντρικών εγκαταστάσεων του resort, που περιλαμβάνουν τόσο τα δωμάτια όσο και τις εγκαταστάσεις ευεξίας και αθλητικών δραστηριοτήτων. Σε συνεργασία με τη Sothys δημιουργήθηκε  ένας νέος χώρος ευεξίας, προστέθηκαν μαθήματα yoga by Heberson και κατασκευάστηκαν γήπεδα padel. Επιπλέον, μια ολοκαίνουργια πτέρυγα δωματίων στην καρδιά του πευκοδάσους, η οποία πλαισιώνει τη Zen Swimming Pool, συμπληρώνει τις υπάρχουσες επιλογές με την προσθήκη Beach Bar. Παράλληλα, το Mini Club μεταφέρθηκε κοντά στα γήπεδα τένις για ευκολότερη πρόσβαση. Ο σχεδιασμός της επέκτασης που έγινε από την Αφροδίτη Καρτελιά και Πρόεδρο της TechKM S.A. αποτυπώνει τον ελληνικό τρόπο ζωής, από τον οποίο άντλησε έμπνευση ο interior designer Jean Philippe Nuel που επιμελήθηκε τους εσωτερικούς χώρους.

Ένα καταφύγιο ηρεμίας 

Με θέα τη θάλασσα, ανάμεσα στο καταπράσινο πευκοδάσος και την παραλία, το ανακαινισμένο resort προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ειδυλλιακό καταφύγιο, εναρμονισμένο με τη φύση. Έπειτα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο, το Club Med Gregolimano προετοιμάζεται για μια δυναμική σεζόν το 2025, αναμένοντας να υποδεχθεί ακόμη περισσότερους επισκέπτες και να τους προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό περιπέτειας, χαλάρωσης και ελληνικής φιλοξενίας. Το all-inclusive family resort έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών με τους ανανεωμένους χώρους του, προσφέροντας μία εμπειρία που συνδυάζει συναρπαστικές δραστηριότητες και στιγμές ηρεμίας. Από watersports και αναζωογονητικές θεραπείες ευεξίας, καθώς και γαστρονομικές εμπειρίες στα ανακαινισμένα εστιατόρια Les Pleiades and Olea Gourmet Club, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα επιλογών για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Ανακαίνιση με γνώμονα το περιβάλλον

Το Club Med Gregolimano είναι αφοσιωμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνων πρακτικών. Το resort συνεργάζεται με τοπικούς φορείς, όπως η MOm, για την προστασία των απειλούμενων ειδών και υποστηρίζει κοινοτικές πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο της δέσμευσής του, το resort στοχεύει στην απόκτηση της περιβαλλοντικής πιστοποίησης BREEAM για τη νέα του επέκταση, η οποία περιλαμβάνει θερμικά ηλιακά πάνελ, τη διατήρηση των δέντρων και φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία. Ο νέος χώρος διαμονής έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και διαθέτει πράσινες στέγες, προωθώντας τη χρήση τοπικών πόρων. Παράλληλα απασχολεί περίπου 300 κατοίκους της περιοχής και συνεργάστηκε με τοπικές επιχειρήσεις για το 90% των εργασιών ανακαίνισης, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Related posts

Στην Pharma.Aero εντάσσεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

admin

Ξεκινά η «διπλή επένδυση» της Medicon Hellas

admin

Εurobank: Ξεκινά 1η Ιουλίου η Δημόσια Πρόταση για Ελληνική

admin

Polygreen: Κυκλική διαχείριση αποβλήτων για Interamerican, Public, Optima

admin

Alpha Trust: Στις 29/6 η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες εταιρείες από τη Eurolife FFH

admin

Ετοιμη η Πειραιώς για μέρισμα 78,8 εκατ. ευρώ

admin

Real me: Που βάζει τον πήχη για το μερίδιο αγοράς στην ελληνική αγορά smartphones

admin

Cenergy: Ανεβαίνει ο πήχης για τη διετία 2024-2025

admin