Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ

Μαζική είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου. Είναι ενδεικτικό ότι στις 6 το απόγευμα η συμμετοχή στις εκλογές  ξεπέρασε τις 260.000

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Πάνος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Άννα Διαμαντοπούλου έχουν ριχθεί στη «μάχη» για την προεδρία.

Οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ κλείνουν στις 19:00 – ήδη δόθηκε παράταση μιας ώρας, καθώς σε πολλά εκλογικά τμήματα σχηματίζονται ουρές. Μάλιστα, ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δούκα, είχε ζητήσει με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ παράταση της εκλογικής διαδικασίας.

Σημειώνεται πως οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο γραφείο του, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Γερουλάνος θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο γραφείο του, επί της Κολοκοτρώνη. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα τα παρακολουθήσει εξίσου στα γραφεία της, επί της Αθανασίου Διάκου.

Ο Χάρης Δούκας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα σε γραφεία στενού συνεργάτη του επί της Χαριλάου Τρικούπη 18, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου θα δει τα αποτελέσματα στο σπίτι της με την οικογένειά της. Ο Μιχάλης Κατρίνης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του, επί της οδού Ακαδημίας 57.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κατατεθεί αίτημα από πλευράς Χάρη Δούκα στην ΕΔΕΚΑΠ για παράταση της διαδικασίας μετά τις 19:00, που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί.

Related posts

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin

Ποινική δίωξη σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και Ηλία Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

admin

Ερυθρά Θάλασσα: Τι απαντούν Δένδιας – Μαρινάκης για την εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα»

admin

Συνδιαχείριση στο Αιγαίο επιδιώκει η Τουρκία: Υπάρχουν «κόκκινες γραμμές»;

admin

Η Αννα-Μισέλ, ο πάροχος και η νέα αναστάτωση

admin

Διπλωματικές πηγές για Τσαβούσογλου: Εωλες αιτιάσεις και κατηγορίες που ξεπερνούν κάθε όριο λογικής

admin

Σε επιφυλακή μετά την κατάρριψη του drone η φρεγάτα Υδρα

admin

Πρόταση για διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

admin

Αλλαγές Ποινικού Κώδικα: Ποινές φυλάκισης για βιαιοπραγία εναντίον ιατρικού προσωπικού και δασκάλων

admin