Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Στο 8,71% το ποσοστό της Τhrivest μετά τη συγχώνευση

Η Attica Bank, σε συνέχεια σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε από την εταιρεία Thrivest Holding Ltd και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»), ανακοινώνει ότι έλαβαν χώρα οι εξής μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου, συνεπεία των μεταβολών που επήλθαν στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με απορρόφηση της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡ-ΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την Τράπεζα (η «Συγχώνευση»):

(α) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα η Τhrivest Holding Ltd ανήλθε σε 4.623.576, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,71% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας. Πριν από την Συγχώνευση, η Thrivest Holding Ltd κατείχε μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 4,42% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

(β) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα το ΤΧΣ ανέρχεται σε 36.279.370, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 68,37%, ενώ πριν από τη Συγχώνευση αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 72,54% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

Οι παραπάνω μεταβολές λογίζονται ότι έλαβαν χώρα στις 12.09.2024, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των νεών μετοχών της Τράπεζας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της Συγχώνευσης. A

Related posts

André Rogaczewski (Netcompany): Επενδύσαμε στην τεράστια ψηφιακή δυναμική της Ελλάδας

admin

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» στο The Mall Athens

admin

Space Hellas: Στις 12 Ιουνίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

Διπλασιάστηκαν οι παραγγελίες του BOX το 2022

admin

Νέες ανατιμήσεις από την Coca Cola 3Ε

admin

ΟΤΕ: Διερευνά spin off των δραστηριοτήτων στον εξοπλισμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας

admin

Συναλλαγές και με ψηφιακή ταυτότητα στην Optima Bank

admin

Πράσινη χρηματοδότηση της AVIS από Πειραιώς και Ταμείο Ανάκαμψης

admin

Δορυφορικό Κέντρο του ΟΤΕ στη Νεμέα επέλεξε η KSAT για το πρώτο optical gateway για εμπορικούς σκοπούς

admin