Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάκριση για τον όμιλο «Ηρακλής» στο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών 2024

Για τη θεμελίωση του εμβληματικού κτιρίου “Riviera Tower” στο Ελληνικό διακρίθηκε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, λαμβάνοντας το ειδικό βραβείο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023» κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και η Κ/Ξ BOUYGUES-INTRAKAT τιμήθηκαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή της μεγαλύτερης και συνεχούς διάρκειας σκυροδέτησης στη χώρα, η οποία διήρκησε 40 ώρες και έθεσε τα θεμέλια σε έναν ακόμα σύγχρονο κατασκευαστικό άθλο, τον “Riviera Tower”, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει αρχιτεκτονικό ορόσημο βιωσιμότητας για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανέλαβε κατά αποκλειστικότητα τη σκυροδέτηση για τη θεμελίωση (raft) του πρώτου πράσινου παραθαλάσσιου οικιστικού πύργου στην Ελλάδα και του ψηλότερου στη Μεσόγειο.

Με τη χρήση των καινοτόμων βιώσιμων προϊόντων του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, εξασφάλισε εξαιρετικά χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα υψηλές επιδόσεις και αντοχές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι οδηγεί τις εξελίξεις και καινοτομίες στην απανθρακοποίηση των κτιρίων σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Ο κ. Δημήτρης Χανής (φωτ.), Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ δήλωσε αναφερόμενος στη βράβευση:

«Το ειδικό βραβείο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023» αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν αναδεικνύει απλώς την αριστεία στον τομέα μας, αλλά επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στην πρωτοπορία, για να επιτυγχάνουμε έργα που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτα. Για αυτό καθημερινά εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση και πάντα με γνώμονα την αειφορία και τη βιωσιμότητα στον κατασκευαστικό κλάδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ευχαριστούμε θερμά για την διάκριση στο πλαίσιο του σημαντικού αυτού συνεδρίου για τις κατασκευές, παρουσία σπουδαίων ομιλητών και επισκεπτών».

Related posts

Επενδύει στο Premium Banking η Εθνική Τράπεζα

admin

Entersoft: Αύξηση τζίρου 31% και EBITDA κατά 33% το πρώτο τρίμηνο

admin

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Ενισχύεται η θέση της Ελλάδας με τις διεθνείς διασυνδέσεις

admin

Webinar για επαγγελματίες τεχνολογίας διοργανώνει η Randstad

admin

ΑΔΜΗΕ: Στα €14,8 εκατ. τα καθαρά κέρδη τριμήνου

admin

Lavipharm: Στα €5,73 εκατ. τα προσαρμοσμένα EBITDA τo 2022

admin

Αντιπρόεδρος της Eurelectric ο CEO της ΔΕΗ Γ. Στάσσης

admin

Στην εταιρεία Βενέτη οι χώροι εστίασης της Εθνικής Πινακοθήκης

admin

Νέα εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm

admin