Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Η «συγγνώμη» που ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης στο ΠΑΣΟΚ για όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τους συγκεντρωμένους στο Ζάππειο στην επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη απαντήθηκε μάλλον αιχμηρά από τον Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος σχολίασε την προαίρεση του πρώην υπουργού θυμίζοντάς του τα σημεία του παρελθόντος που καθορίζουν ακόμα τις δύσκολες σχέσεις ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Για λάθος λόγους ζητάει συγγνώμη ο Γιάννης Ραγκούσης. Εκεί που πήγε, αυτά θα άκουγε», ανέφερε, υπενθυμίζοντας πως οι πόρτες του κόμματος είναι κλειστές. «Ολη μου η έννοια είναι για το αν θα ανταποκριθούμε όλοι στην απαίτηση των προοδευτικών ψηφοφόρων», απάντησε εκείνος.

ΑΜΕΝΣΙΟΤΟ

Για πρόσωπα από το παρελθόν που θέλουν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, λειτουργώντας βασικά στο παρασκήνιο και στους κύκλους συμφερόντων, έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ονομα δεν είπε, όμως όλοι όσοι ήταν παρόντες μόνο έναν πολιτικό σκέφτηκαν ότι περιγράφει – αποδίδοντάς του επί της ουσίας ότι σχεδιάζει το rebranding του μέσα από την ενοποίηση των δύο βασικών προοδευτικών πόλων. Ούτε εγώ θα αναφέρω το όνομά του, ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Αν όμως είμαι σωστή, το αμένσιοτο (όπως λένε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έμμεσο μήνυμα χωρίς παραλήπτη) απευθυνόταν σε ένα πρόσωπο που το μικρό του όνομα αρχίζει από Α.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Χάρη Καστανίδη και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο κατά την επετειακή συνεδρίαση της Νομαρχιακής της Α’ Θεσσαλονίκης, ο Ανδρουλάκης ρωτήθηκε για τα πασοκικά ποσοστά όσο και για την επιλογή να αφήσει εκτός Βουλής τον πρώην υπουργό. «Τα ποσοστά που φέραμε στη Θεσσαλονίκη και στην Α’ και στη Β’ ήταν μεγαλύτερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε. «Εχω πει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ κρίσιμο να κοιτάμε και τις επόμενες γενιές» είπε για τον Καστανίδη. «Ολοι, όμως, κρινόμαστε για τις αποφάσεις μας. Εγώ δεν έχω το αλάθητο του Πάπα (…) αλλά πήρα μια απόφαση με καθαρά κριτήρια».

ΧΑΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

Εχει «μπιφ» η κυβέρνηση με τον Χάρη Δούκα και αυτό βγαίνει προς τα έξω σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και μετά από μια πλημμύρα. «Καλό είναι ο δήμαρχος, αντί να τρέχει σε περιοδείες, να καθαρίσει τα φρεάτια. Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή ή ο κάθετος δρόμος που διέρχεται τον Ευαγγελισμό» ανέφερε (ONE) ο Ακης Σκέρτσος. «Από τη σύγχυσή του, ξέχασε ότι η οδός Μαρασλή, στο ύψος του Ευαγγελισμού, δεν είχε βουλωμένα φρεάτια, γιατί δεν έχει καθόλου φρεάτια» απάντησε ο Δούκας, τονίζοντας πως ο δήμος είχε προχωρήσει στους σχετικούς καθαρισμούς: «Η πόλη χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα. Αξιοποιήστε επιτέλους το Ταμείο Ανάκαμψης για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί και όχι για τους κολλητούς σας».

Related posts

Ασκηση

admin

Στο υπουργείο Ανάπτυξης θα μεταβεί στις 11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το έκθεμα «Αυτοί σκότωσαν τα όνειρά μας» στο Μουσείο της ΑΕΚ ζητά η Νέα Αριστερά

admin

Μαρία Απατζίδη: Πώς η βουλευτής που εμφανίζεται στο «στριπτίζ του Γρηγοριάδη» έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα

admin

Θέμα

admin

Πολιτική κόντρα για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και τα Τέμπη

admin

Ο Γεραπετρίτης παίρνει αποστάσεις από την έκθεση Μπακογιάννη για το Κόσοβο – Δεν θα ψηφίσει η Ελλάδα

admin

Ενας χάρτης που δεν έχει σχηματιστεί

admin

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Νετανιάχου – Σύντομα τριμερής για τα ενεργειακά

admin