Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστρέφει ο Παύλος Πολάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν λόγο για επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Ειδικότερα ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, έστειλε μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη επιστολή στον Κώστα Τασούλα με την οποία ο Παύλος Πολάκης ξαναγίνεται μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Η σχετική επιστολή

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Χανίων είχε διαγραφεί από την ΚΟ του κόμματος τον περασμένο Ιούλιο, μετά το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού για τα σχόλια που έκανε ο κ. Πολάκης κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κόντρα Λινού – Πολάκη συνεχίστηκε με τον βουλευτή Χανίων να την κατηγορεί ότι εταιρεία της λάμβανε απευθείας αναθέσεις από φορείς του δημοσίου. Η κ. Λινού τέθηκε τελικά εκτός ΚΟ καθώς οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν την ηγεσία του κόμματος ενώ αρνήθηκε να παραδώσει την έδρα της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης τόσο με τοποθέτησή του σε συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος όσο και στη συνέχεια μέσω συνέντευξή τους είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην επερχόμενη συνεδρίαση της ΚΕ το Σαββατοκύριακο.

Όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του στο Documento για τους λόγους που τον οδήγησαν να αμφισβητεί τον Στέφανο Κασσελάκη στον οποίο είχε προσφέρει μεγάλη στήριξη όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

«Αιτία ήταν η εικόνα που βγάζουμε ως κόμμα την τελευταία περίοδο», ενώ τόνισε πως συνέβαλαν το «στημένο κλάμα» από την Αθηνά Λινού, καθώς και η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Related posts

Καλλιτέχνες: Σύσκεψη στο Μαξίμου μετά τις αντιδράσεις για το Προεδρικό Διάταγμα

admin

Μπάιντεν: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας

admin

Προειδοποιήσεις για χαμηλούς τόνους

admin

ΓΕΕΘΑ: Υποκινούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους του Κ. Φλώρου

admin

ΚΚΕ: Στηρίζουμε την πρόταση δυσπιστίας – Η μόνη «μομφή» που στριμώχνει είναι το κίνημα

admin

Κλείδωσαν για την άνοιξη οι εκλογές – Η δέσμευση Μητσοτάκη στο ΕΛΚ

admin

ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΣ

admin

Σκληρές κυρώσεις από ΗΠΑ στην Intellexa με την Ελλάδα στο φόντο

admin

Με γρίπη ο Μητσοτάκης – Πιθανή αναβολή του αυριανού Υπουργικού

admin