Image default
PIRAEUS BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Η… κατάρα που έσπασε στην Πειραιώς και τα υψηλά 13 μηνών στον ΟΤΕ

Έσπασε την κατάρα: Την… κατάρα των 4 ευρώ (τιμή του φετινού placement) φαίνεται ότι έσπασε η μετοχή της Πειραιώς, η οποία κατάφερε να διασπάσει τις κρίσιμες αντιστάσεις έπειτα από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες. Κάπως έτσι, η απόδοση της τράπεζας ξεπερνά πλέον το 25% μέσα στο 2024, απέχοντας ελάχιστα από τις «κορυφές» των 4,2 ευρώ (-4,7%).

Υψηλά 13 μηνών: Ξανά στα 15 ευρώ φιγουράρει η μετοχή του ΟΤΕ, η οποία επιστρέφει στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 13 μηνών. Η κεφαλαιοποίηση υπολογίζεται σε τουλάχιστον 6,2 δισ. ευρώ, με τα φετινά κέρδη να υπερβαίνουν το 16%, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική εικόνα του τελευταίου διμήνου.

Αδικία; Στις 26/9 θα δημοσιευθούν τα μεγέθη της Loulis για το α’ εξάμηνο. Η μετοχή της εταιρείας τροφίμων, η οποία αποτιμάται μόλις στα 45 εκατ. ευρώ, χάνει περίπου 7% από τις αρχές του έτους, ενώ η πτώση είναι ακόμη μεγαλύτερη σε επίπεδο 12μήνου (-23%). Εάν λάβουμε υπόψη ότι το P/E βρίσκεται στο 7x και το P/BV στο 0,4x, τότε καταλαβαίνουμε ότι η μετοχή μάλλον αδικείται.

Ειδική Διαπραγμάτευση: Διαδοχικές συμβάσεις με την Eurobank Equities και την Παντελάκης Χρηματιστηριακή για την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή υπέγραψε η AS Company. Και για τις δύο η συμφωνία ετέθη σε ισχύ από τη χθεσινή συνεδρίαση και θα έχει διάρκεια 12 μηνών.

Βακάκης: Ο μεγάλος χαμένος (;) του καλοκαιριού – Η απώλεια 1 δισ. ευρώ σε λιγότερο από τέσσερις μήνες

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Related posts

Τράπεζα Πειραιώς: Το προφίλ των επενδυτών στο οποίο επιμένει το ΤΧΣ

ad

Τράπεζα Πειραιώς: Συγκέντρωση 10,7 δισ. στο ανώτατο όριο τιμής στην έκδοσή της

ad

Διεθνής διάκριση για το Transaction Banking της Τράπεζας Πειραιώς

admin

Μεγάλου: Προτεραιότητα και μέτρο επιτυχίας οι πελάτες μας

admin

Χαντζηνικολάου – Πειραιώς: Δεν ανακόπτονται τα σχέδια μείωσης των NPEs

admin

Πειραιώς: Αναβάθμισε σε θετικό το outlook η Moody’s

admin

Πειραιώς: «Αυγάτισε» στα 2 δισ. το project Amoeba

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Στήριξη σε ΕΣΥ, ΕΛΕΠΑΠ και Παιδικά Χωριά SOS

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Δωρεάν κατοικίες για τη φιλοξενία πολιτών που έχουν ανάγκη

admin