Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

AS Company: Συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με Eurobank Equities και Παντελάκης

AS Company: Συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με Eurobank Equities και Παντελάκης

Σε γνωστοποίηση του διορισμού ειδικών διαπραγματευτών επί των μετοχών της προχώρησε η AS Company.

Ειδικότερα:

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “AS ΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε.” και το διακριτικό τίτλο “AS COMPANY S.A.” με αριθμ. ΓΕΜΗ 057546304000 (εφεξής «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών, η οποία λήφθηκε κατά τη συνεδρίασή της στις 29.08.2024, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρίας 1) από το Μέλος του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και 2) από το Μέλος του Χ.Α. «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης για αμφότερους τους ειδικούς διαπραγματευτές, τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Εταιρεία έχει συνάψει, με βάση και τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του ΧΑ, συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ και με την «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» με τους εξής βασικούς όρους:

  1. Οι ειδικοί διαπραγματευτές θα διαβιβάζουν στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει τις συμφωνηθείσες αμοιβές.
  2. Οι συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης έχουν διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της Εταιρείας.
#AS_Company #Eurobank_Equities_ΑΕΠΕΥ #Παντελάκης_Χρηματιστηριακή

Related posts

Χρηματιστήριο: Η υπέρβαση των 1420 µονάδων εδραιώνει την επάνοδο

admin

Εβροφάρμα: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου για τον συμψηφισμό ζημιών

admin

Καραβίας: Έτοιμη για μέρισμα, αλλά θα περιμένει η Eurobank

admin

HELLENiQ ENERGY: Πληροφορίες για πλήρη κάλυψη του placement

admin

Reds: Πούλησε ακίνητο στη Ρουμανία έναντι €1,6 εκατ.

admin

Motor Oil: Πωλήσεις μετοχών από τον Νικόλαο Θ. Βαρδινογιάννη

admin

Noval: Πώς κατανεμήθηκαν οι μετοχές της ΑΜΚ

admin

Οι προοπτικές των χρηματιστηριακών αγορών για το β’ τρίμηνο

admin

Alpha Bank: Ασκήθηκαν 1,14 εκατ. δικαιώματα προαίρεσης

admin