Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Χ.Α.: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την κίνηση του Γ.Δ.

Χ.Α.: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την κίνηση του Γ.Δ.

Υποχώρηση κατά 0,36% κατέγραψε ο Γενικός ∆είκτης του Χ.Α. στη χτεσινή συνεδρίαση κλείνοντας στις 1432,46 µονάδες. Παράλληλα, η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 70,1 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Κύκλος Χρηματιστηριακή:

Οι αγοραστές οδήγησαν από νωρίς σε ανοδική κίνηση το Γ.∆. που κατέγραψε περί τις 11πµ το ενδοσυνεδριακό υψηλό στις 1447 µονάδες. Όµως, στη συνέχεια οι πωλητές ανέλαβαν την υπεροπλία καθώς οι συναλλαγές παρέµεναν χαµηλές και οδήγησαν το Γ.∆. σε αρνητικό έδαφος, καταγράφοντας µάλιστα στις δηµοπρασίες το χαµηλό ηµέρας, µε το ελληνικό χρηµατιστήριο να µην συγχρονίζεται µε την ανοδική κίνηση των ευρωπαϊκών αγορών.

Την ίδια ώρα, οι αποδόσεις των 10ετών τίτλων διαµορφώνονταν στο 3,321%. Έτσι, ο τραπεζικός κλάδος (-0,16%) κατέγραψε απώλειες µε την Πειραιώς (- 1,82%) να υποαποδίδει αλλά την Eurobank ( 0,72%) να διαφοροποιείται. Απώλειες ακόµη κατέγραψε η ∆ΕΗ (-1,87%), ο ΟΤΕ (-1%), ο Μυτιληναίος (-1,26%), η Cenergy (-3,32%), η ΕΛΧΑ (-0,86%), το ∆ΑΑ (-0,88%), ο Σαράντης (-1,18%), η Autohellas (-1,40%) η Lamda (- 0,71%) και η Aegean (-0,55%). Στον αντίποδα, κέρδη κατέγραψε η ΕΕΕ ( 1,39%), η ΜΟΗ ( 0,65%), η ΕΥ∆ΑΠ ( 0,72%), ο Α∆ΜΗΕ ( 0,47%), το Jumbo ( 0,44%) αλλά και ο Παπουτσάνης ( 5,22%) από τη µεσαία κεφαλαιοποίηση. Απολογιστικά, 36 µετοχές κατέγραψαν κέρδη έναντι 62 εκείνων που υποχώρησαν.

Η Motor Oil ανακοινώνει σήµερα τα µεγέθη της για το 1ο εξάµηνο. Ιστορικό ρεκόρ για το Dow Jones στις ΗΠΑ ενόψει των αποτελεσµάτων της Nvidia, σηµατωρού για τις µετοχές της τεχνολογίας. Ανοικτά όλα τα ενδεχόµενα για την κίνηση του Γ.∆. σε συνέχεια των αποτυχηµένων προσπαθειών για αναρρίχηση πάνω από τις 1440 µονάδες.

#ΚΥΚΛΟΣ_ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ #Χρηματιστήριο_Αθηνών

Related posts

Χ.Α.: Στους αγοραστές ο έλεγχος, παρά την κόπωση

admin

Noval Property: Ο Μιχαήλ Παναγής νέο μέλος-H ανασυγκρότηση του ΔΣ

admin

Mπλε Κέδρος: Αγορά τριώροφου ακινήτου στη Φειδίου έναντι €4,1 εκατ.

admin

Η Εθνική στο… κατώφλι της Epsilon Net- Προχωρημένες συζητήσεις

admin

Λεβεντέρης: Πώληση ακινήτου έναντι 1.3 εκατ. ευρώ-Τι θα εξοφλήσει

admin

Placement Πειραιώς: Δεν θα ληφθούν υπόψη προσφορές κάτω από €4

admin

Frigoglass: Κάλυψη ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης ποσού €10 εκατ.

admin

CNL Capital: Υπό του 5% το ποσοστό του Δ. Δημητριάδη

admin

Performance Technologies: Ιστορικό ρεκόρ εσόδων- Αυξήθηκαν κατά 40% στο εξάμηνο

admin