Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ευαγγελία Αθανασίου αναλαμβάνει Chief Insurance Officer στην Allianz

Η Allianz ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από την κ. Ευαγγελία Αθανασίου, αντικαθιστώντας τον κ. Νικόλαο Χαλκιόπουλο.

Στο νέο της ρόλο, που αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, η κ. Αθανασίου θα επιβλέπει τις Διευθύνσεις Ανάληψης Κινδύνων όλων των κλάδων ασφάλισης, την Τιμολόγηση Προϊόντων και τις Αντασφαλίσεις, διαδραματίζοντας καίριο ρόλο στη στρατηγική πορεία της εταιρίας.

Η κ. Αθανασίου διαθέτει πλούσια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διακριθεί σε σημαντικούς ρόλους, με τελευταίο αυτόν του Insurance Manager και Μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης της Interasco Insurance Company S.A., όπου ηγήθηκε πρωτοβουλιών που συνέβαλαν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας. Κατέχει πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of London.

Η ένταξη της κ. Αθανασίου στο διοικητικό σχήμα της Allianz αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά σημαντικά στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής ανάπτυξης της Allianz, ενισχύοντας την θετική της πορεία στην τοπική αγορά και παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Ο κ. Χαλκιόπουλος υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης της εταιρίας από το 2002, συνεισφέροντας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε καίριες πτυχές των δραστηριοτήτων της. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χριστίδης, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Allianz, ευχαριστεί θερμά τον κ. Χαλκιόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Related posts

Χρηματοδότηση ΕΤΕπ σε ΔΕΗ Ανανεώσιμες για επενδύσεις στις ΑΠΕ

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,4% στην βιομηχανική παραγωγή τον Ιούνιο

admin

Οι πονοκέφαλοι της Pepsi με τα μερίδια αγοράς στην Ελλάδα

admin

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για το «Κυκλαδικόν» στη Σύρο

admin

Ιδιες μετοχές αξίας €928 χιλ. αγόρασε χθες η Mytilineos

admin

Attica Bank: Κέρδη προ φόρων 17 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

admin

Η Berkshire Hathaway επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

admin

Νέο κατάστημα στην Κω εγκαινιάζει η ΑΒ Βασιλόπουλος

admin

Space Hellas: Έκδοση ομολογιακού ύψους 9,6 εκατ. ευρώ

admin