Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαταγή πληρωμής από την ΕΤΕ κατά της Μουζάκης

Διαταγή Πληρωμής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για οφειλή €4.937.036,01, πλέον τόκων και εξόδων, για την εγγυητική ευθύνη υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ» έλαβε η Μουζάκης. Όπως γνωστοποιεί στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έλαβε προσωρινή διαταγή από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αναλυτικά: 

Η Εταιρεία, στο πλαίσιο διασφάλισης της διαρκούς και ακριβούς ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σε συνέχεια της από 15.7.2024 ανακοινώσεώς της και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρ. 27 του Ν. 4443/2016 και του άρ. 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 (MAR) περί δημοσίευσης προνομιακών πληροφοριών, προχωρεί στην παρούσα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό αναφορικά με  σημαντικές εξελίξεις ήδη δημοσιευμένης προνομιακής πληροφορίας.

Συγκεκριμένα, στις 15.7.2024 η Εταιρεία, σύμφωνα με το σχετικό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι της κοινοποιήθηκε Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά αντιγράφου πρώτου εκτελεστού απογράφου αυτής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για αναφερόμενη οφειλή ποσού ευρώ τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων τριάντα επτά χιλιάδων τριάντα έξι και λεπτού ενός (€4.937.036,01), πλέον τόκων και εξόδων, απορρέουσας από αναφερόμενη εγγυητική ευθύνη υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ».

Η Εταιρεία προέβη αμελλητί στην ενεργοποίηση των απαραίτητων εξωδικαστικών και δικαστικών διαδικασιών προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της. Προς το σκοπό αυτό, ανακοινώνεται ότι κατόπιν ασκήσεως Ανακοπής του άρθρου 632 ΚΠολΔ και σχετικής Αίτησης Αναστολής μετά αιτήματος Προσωρινής Διαταγής, το αρμόδιο δικαστήριο έκανε δεκτό το εν λόγω αίτημα και χορήγησε την Προσωρινή Διαταγή.

Related posts

Lamda-Ελληνικό: Με ταχείς ρυθμούς προχωράει η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος

admin

Τέσσερις λόγοι αισιοδοξίας για Τιτάν τη φετινή χρονιά

admin

Κλουκίνας – Λάππας: Ενεχυρίασε 5.438.473 μετοχές η Intracom Properties

admin

Δήμος Χαλανδρίου: Συμφωνία με Euromedica, ποιες παροχές προβλέπονται

admin

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Pepco στην Ελλάδα

admin

Νέα Marketing Director στην Praktiker Hellas η Μάριαμ Σάντρι

admin

Ανάπτυξη 12% και αύξηση τιμών για τη Nespresso

admin

Viva Wallet: Οι μέτοχοι τσακώνονται, εμείς συνεχίζουμε

admin

Public: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα Samsung Galazy Z

admin