Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑ

ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑ

Οι φωτιές στην Αττική έφεραν και ένα καλό νέο για τη Φάρλι: σκυλοπαρέα. Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τον σταθμό πυρόπληκτων ζώων στο Γαλάτσι, για να προσφέρει προμήθειες και να ευχαριστήσει εθελοντές και κτηνιάτρους για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν στα ζώα συντροφιάς από τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο. Φεύγοντας υιοθέτησε και έναν πυρόπληκτο σκύλο – ο οποίος μετακομίζει σήμερα, που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει να τον παραλάβει επισήμως από τη δομή.

«ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ»

Λίγες καθαρές δηλώσεις-απαντήσεις έδωσε η ΝΔ χθες στους αντιπολιτευόμενους που άσκησαν κριτική στην κυβερνητική διαχείριση. Ενας από αυτούς που έλαβαν απάντηση, όμως, ήταν ο Χάρης Δούκας, ξεκινώντας μια πινγκ-πονγκ ανακοινώσεων μεταξύ του Νίκου Ρωμανού και της Πλατείας Κοτζιά.

Οταν ο Δούκας σχολίασε το επιτελικό κράτος, λέγοντας «να πούμε “τέλος εποχής”», ο εκπρόσωπος της ΝΔ σήκωσε το γάντι: «Ο δήμαρχος Αθηναίων που δεν είναι ποτέ στην πόλη του, ας (…) μαζέψει κανένα σκουπίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων. Από το γραφείο του Δούκα απάντησαν, τονίζοντας πως στη ΝΔ δεν έχουν «συναίσθηση της τραγικής κατάστασης (…) έχουν χάσει και τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα. Τέλος εποχής». Οσμίζομαι πως μάλλον στην πλευρά Δούκα τεστάρουν και σύνθημα.

ΜΕ/ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΑ

Μια που μιλάμε για επικοινωνία πάντως, μήπως αυτό με τα αξύριστα πρόσωπα την ώρα της διαχείρισης μιας κρίσης πρέπει να σταματήσει; Βγάζει νόημα ο συμβολισμός, έχει λειτουργήσει στο παρελθόν, αλλά διακρίνω ότι έχει επέλθει κορεσμός. Και αυτό γίνεται περισσότερο προφανές όταν όσοι παρακολουθούν από τις οθόνες τους ποντάρουν για το μέγεθος της τρίχας που θα εμφανιστεί σε ένα μάγουλο ή ένα πιγούνι πολιτικού προσώπου, σχολιάζοντας μετά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπέρασμα: καλύτερα τα δέκα λεπτά ξυρίσματος. Και σε λίγα χρόνια, σε άλλη πολιτική στιγμή, το δοκιμάζουμε και πάλι το μοντέλο.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ;

Η διαρροή πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξέφρασε την ικανοποίησή του» για την προσπάθεια που έγινε επιχειρησιακά, καθώς είδε βελτιωμένο συντονισμό μεταξύ των διάφορων πλευρών, δεν πέρασε απαρατήρητη από την αντιπολίτευση, που σήκωσε παραπάνω τους τόνους: «Το θράσος και η ανευθυνότητα του κ. Μητσοτάκη δεν έχουν προηγούμενο. (…) Κάθε χρόνο και χειρότερα, σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι» σχολίαζαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την καταστροφική πυρκαγιά που από τον Βαρνάβα έφτασε να σβήσει στο Χαλάνδρι δηλώνει ικανοποιημένος, τότε μόνο ένα σχόλιο απομένει: Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας» ανέφεραν από το ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Η Αθήνα καταδικάζει την επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν – Καλεί σε αυτοσυγκράτηση

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση για να αποφευχθούν νέες κάλπες που υπερψηφίστηκε στο Συνέδριο

admin

Και ένας, και δύο, και επτά υποψήφιοι – και συνεχίζουν…

admin

Με το βλέμμα στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα στην κούρσα για Ευρωβουλή και η «αγγελία» Κασσελάκη για υποψηφίους

admin

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Στα ύψη η αντιπαράθεση στη Βουλή – Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Παρασκευή

admin

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον βασιλιά Κάρολο

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ελπίζω η Φον ντερ Λάιεν να επανεκλεγεί πρόεδρος της Κομισιόν»

admin

Γραπτό διάβημα διαμαρτυρίας στο ΝΑΤΟ για τις ευχές στην Άγκυρα στην επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής

admin