Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για Γεωργιάδη: Βαφτίζει δημόσια την ιδιωτική ασφάλιση – Πόση ανοσία στην αξιοπρέπεια;

«Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας, αλήθεια τι ασφάλιση έχουν επιλέξει – δημόσια ή ιδιωτική;», ρωτάει ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας την πολιτική σύγκρουση με τον Άδωνι Γεωργιάδη που, αυτή τη φορά, είχε ως αφορμή την στάση του υπουργού απέναντι σε εργαζόμενους και γιατρούς του ΕΣΥ στην Κω.

Μετά την επίθεση επί προσωπικού, που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του, απευθύνει μία πρόκληση προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας.

«Ποιος υπουργός Υγείας θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτήν τη δήλωση: ‘Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό’;», παρατηρεί αρχικά ο κ. Κασσελάκης και σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη;».

«Μητσοτάκης – Γεωργιάδης, ας ακυρώσουν την ιδιωτική τους ασφάλιση»

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό Υγείας, «πέρα από την αμορφωσιά που αναδεικνύεται από τη δήλωσή του (οι καθηγητές δημοσίου δικαίου σκίζουν σήμερα τα πτυχία τους), προκύπτουν βασικά ερωτήματα».

Και τονίζει: «Οι Έλληνες πολίτες που έχουν μόνο δημόσια ασφάλιση, μπορούν στο εξής να επισκέπτονται ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές χωρίς επιπλέον αμοιβή, αφού και αυτά – κατά Γεωργιάδη – ανήκουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας;».

«Προσωπικά έχω επιλέξει να έχω ΜΟΝΟ δημόσια ασφάλιση στη χώρα μας, ως μία έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξη στους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κόντρα στο σύστημα Γεωργιάδη-Μητσοτάκη για πλήρη απαξίωση και διάλυση της δημόσιας Υγείας», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για να ρωτήσει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας αλήθεια τι ασφάλιση έχουν επιλέξει; Την πραγματική δημόσια ή την ιδιωτική που σήμερα βαφτίστηκε δημόσια από τον υπουργό του παραλόγου;».

«Αν πιστεύουν στο δημόσιο σύστημα υγείας, ας ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και ας ακυρώσουν όποια ιδιωτική ασφάλιση – που σίγουρα – έχουν», τους προ(σ)καλεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Υποκλοπές: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της αντιπολίτευσης με ψήφους της ΝΔ – Αναπάντητα ερωτήματα

admin

«Βραχυκύκλωμα» με τις λίστες των ομογενών

admin

Εξι χώρες περιμένουν στον προθάλαμο της Ευρώπης

admin

Εκλογές 2023: Συνάντηση των δημοσιογράφων του debate στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

admin

Στο Κιλκίς ο Κασσελάκης – «Μπούκαρε» στα γραφεία της ΝΔ και υπέγραψε σε καπελάκια (Βίντεο)

admin

«Κάλπες το 2027 με σταθερούς εκλογικούς κανόνες»

admin

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ και οι αγώνες του λαού είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

admin

Επίθεση Τσαβούσογλου στην Μπέρμποκ: «Η Γερμανία έχασε την αμεροληψία της στα ελληνοτουρκικά»

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin