Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένα laptop για όλους όσοι θέλουν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα εύκολα και γρήγορα

Sponsored content


Μπορείτε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και βίντεο, να σχεδιάζετε νέα πράγματα και να δημιουργείτε ψηφιακό περιεχόμενο πρακτικά σε κάθε laptop, όμως το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο σε όλα. Όσο για το πώς είναι ένα laptop για εκείνους που δημιουργούν περιεχόμενο σε υπολογιστή; Μια ματιά στο

ASUS ProArt P16 (H7606)

αρκεί για να καταλάβετε με τι μοιάζει. Τι ακριβώς το κάνει ιδανικό; Η λίστα είναι μεγάλη.









Τι απαιτείται από ένα τέτοιο laptop;

Η απόδοση είναι μείζονος σημασίας φυσικά. Όσο υψηλότερη, τόσο το καλύτερο. Ακολουθεί η υψηλής ποιότητας οθόνη για την αποφυγή σφαλμάτων που δεν θα ήταν ορατά σε μία τυπική οθόνη. Μία καλή μπαταρία είναι εξίσου απαραίτητη, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε όπου κι αν βρίσκεστε. Εσχάτως η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, οπότε ως εκ τούτου το laptop οφείλει να αποδίδει καλά και σε αυτόν τον τομέα.


ASUS_ProArt_P16_H7606_04

Απόδοση

Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι εξαιρετικά σημαντικά, όμως στην πραγματικότητα, η ταχύτητα του laptop επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες. Το ASUS ProArt P16 (H7606) διαθέτει τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή AMD Ryzen AI της σειράς 300, τον ταχύτερο σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη (έως 50 TOPS). Πλαισιώνεται από κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4070 και έως 64 GB RAM. Παρ’ ό,τι η κάρτα αυτή συναντάται σε πολλά gaming συστήματα, οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται στο ProArt P16 διαφέρουν. Πρόκειται για τους οδηγούς NVIDIA Studio που είναι ειδικά βελτιστοποιημένοι ώστε να προσφέρουν καλύτερη απόδοση και σταθερότερη λειτουργία σε επαγγελματικά προγράμματα δημιουργίας περιεχομένου.


Προκειμένου ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών να αποδίδουν στο μέγιστο, η καλή ψύξη είναι απαραίτητη και εδώ είναι που το H7606 υπερτερεί. Διαθέτει έως και τρεις ανεμιστήρες και χρησιμοποιεί υγρό μέταλλο για την ψύξη του επεξεργαστή που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σχέση με τις τυπικές θερμοαγώγιμες πάστες. Έτσι, η απόδοση ProArt P16 βρίσκεται στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, παρ’ ό,τι αυτό είναι ασυνήθιστα λεπτό και ελαφρύ για τα δεδομένα της κατηγορίας του.


Ο συνδυασμός κορυφαίας ψύξης και εξειδικευμένων οδηγών, καθιστά το

ASUS ProArt P16

ασύγκριτα καλύτερη επιλογή για τους δημιουργούς περιεχομένου σε σχέση με άλλα laptops με παρεμφερείς προδιαγραφές.





ASUS_ProArt_P16_H7606_01



Τέλεια χρώματα

Η οθόνη ASUS Lumina OLED προσφέρει ό,τι και οι άλλες οθόνες OLED, δηλαδή άριστη αντίθεση και ζωηρά χρώματα, αλλά και κάτι παραπάνω. Πρόκειται για μία οθόνη αφής με υποστήριξη γραφίδας που προκειμένου να καλύψει τα «θέλω» όσων ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο, διαθέτει διαγώνιο 16 ιντσών, ανάλυση 4K και κάλυψη χώρου DCI-P3 σε ποσοστό 100%. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετικά πιστά χρώματα (Delta E<1), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε γραφίστα και σχεδιαστή. Εκπέμπει δε 70% λιγότερη επιβλαβή μπλε ακτινοβολία σε σχέση με τις περισσότερες οθόνες LCD στην αγορά για αυξημένη φροντίδα ματιών.









Ο άσος στο μανίκι

Το ASUS ProArt P16 έχει έναν άσο στο μανίκι του. Πρόκειται για το ASUS DialPad, ένα εργαλείο ελέγχου ενσωματωμένο στο touchpad που προσφέρει ταχύτερο, ευκολότερο και ακριβέστερο έλεγχο των παραμέτρων των δημιουργικών εφαρμογών σας. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα μέγεθος βούρτσας, διαφάνεια επιπέδου, επίπεδο zoom κ.α. Θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες σας και την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.









Χωρίς ανταγωνισμό

Βάσει των παραπάνω, είναι ξεκάθαρο πως το ASUS ProArt P16 είναι μία υπέροχη πρόταση για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Είναι ένα μικρό στούντιο που μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας, ώστε να εργαστείτε ταχύτερα και ευκολότερα, με τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από ποτέ.


Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εξαιρετικό laptop θα βρείτε στο link

www.asusplus.gr

.


ASUS_ProArt_P16_H7606_03

Related posts

Υπουργείο Εργασίας: Τι αλλάζει από Δευτέρα σε ΟΑΕΔ και επιδόματα

admin

Θαλάσσιο Ελ Ντοράντο: O Μπιλ Γκέιτς στη Ναυτιλία με πυρηνική ενέργεια και εναλλακτικά καύσιμα

admin

Κοινωνικό Τιμολόγιο 2023: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα – Πού γίνεται η αίτηση

admin

Συμβάσεις μηδενικών ωρών: Πώς θα λειτουργήσουν σε εστίαση, μεταφορές και θέαμα

admin

Στροφή της Κομισιόν – Προσωρινό πλαφόν στις τιμές φυσικού αερίου προτείνει η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

admin

Συνέντευξη Χατζηδάκη και εγκώμια για την ελληνική οικονομία από το L’ Express: Χλωμιάζουν από ζήλια οι μεγάλες δυνάμεις

admin

Πρεμιέρα για τον αγωγό ΤΑΡ που φέρνει το αζέρικο αέριο στην Ελλάδα

admin

«Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ: «Ανοίγουν» πάνω από 500 θέσεις εργασίας

admin

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ως τις 31 Μαρτίου έχει ζητήσει ο Πούτιν να αλλάξουν σε ρούβλια οι πληρωμές για το αέριο

admin