Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΦΙΚΟ: Το φθινόπωρο για 4η φορά στο σφυρί η μονάδα στο Σχηματάρι

Για τέταρτη φορά σε πλειστηριασμό, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, οδηγείται το μεγάλο βιομηχανικό ακίνητό της ΕΛΦΙΚΟ στο Σχηματάρι.


Το πρώτο σφυρί για την κραταιά κάποτε εταιρεία των οικογενειών Κουκουλία και Ουραηλίδη, χτύπησε στις 15 Νοεμβρίου 2023 αλλά ήταν… άσφαιρο ελλείψει πλειοδοτών. Το δεύτερο, μια εβδομάδα αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου 2023, ανεστάλη λόγω αποχής των συμβολαιογράφων. Το τρίτο χτύπησε στις 28 Ιουνίου, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.


Έτσι, το βιομηχανικό ακίνητο έχει προγραμματιστεί να βγει ξανά σε πλειστηριασμό, στις 4 Οκτωβρίου 2024, με επισπεύδουσα την doValue και με την τιμή πρώτης προσφοράς να παραμένει στα 2.369.000 ευρώ.


Τι θα βγει στο σφυρί


Ο πλειστηριασμός αφορά ένα εργοστάσιο επεξεργασίας υφασμάτων στη θέση «Παληάμπελα», στο 62ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, επί της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας.


Το βαφείο – φινιριστήριο είναι εγκατεστημένο σε μια έκταση συνολικής επιφάνειας 38.643,64 τ.μ., που προέρχεται από τη συνένωση 17 όμορων αγροτεμαχίων. Οι υποδομές περιλαμβάνουν κύριο κτιριακό όγκο βιομηχανικών αιθουσών και χώρο γραφείων, υπόστεγα αποθήκευσης και βιολογικό καθαρισμό. Η έκταση είναι περιφραγμένη τμηματικά, με εξαίρεση τμήμα επιφάνειας 2.419 τ.μ., που είναι ανεξάρτητης πρόσβασης και χρησιμοποιείται ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης βαρέων οχημάτων.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Επιφυλακτική η εκκίνηση της εβδομάδας στη Wall Street

admin

Έκδοση σύνταξης: Πώς θα κλείσουν ραντεβού οι ασφαλισμένοι με τους ιδιώτες

admin

Παγκόσμια αναγνώριση και ταξίδι στο εξωτερικό για την επιχειρηματική σας ιδέα

admin

Ποιοι και πώς γλιτώνουν φόρους για προκαταβολή μισθού, δάνειο και ΙΧ του εργοδότη

admin

Πότε θα λάβουν το επίδομα άδειας οι εργαζόμενοι

admin

Πάνος Τσακλόγλου: Ερχεται μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 1% από το 2025

admin

Ρύθμιση οφειλών: Στις 72 δόσεις και τα χρέη στους δήμους – Πότε ενεργοποιείται η παραγραφή

admin

Η νέα σύνθεση του Μ.Μ και η επιλογή Μητσοτάκη, οι δημοσκόποι μετρούν την τελευταία εβδομάδα, το ξεχασμένο δανειάκι του μισού δισ. ευρώ, οι Αραβες και τα παζάρια

admin

Έλεγχοι στην αγορά γάλακτος από μικτά κλιμάκια ΕΦΕΤ, ΕΛΓΟ, υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

admin