Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών»

Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «Σε κάθε γωνιά της χώρας μας, η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η κοινωνική του βάση». Προσθέτει δε «Τα χιλιάδες μέλη μας που έμειναν στα δύσκολα χρόνια, κράτησαν την παράταξη όρθια και δούλεψαν σκληρά ώστε να πατάει πλέον γερά στα πόδια της.

Απέναντί τους έχουμε χρέος να θωρακίσουμε την ενότητα και την πολιτική μας αυτονομία .Βάζοντας μπροστά την πολιτική και τις θέσεις μας. Ετσι θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι θα πάμε την παράταξη ακόμη ψηλότερα».

«Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερα στα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας στη Σύρο, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης.

Το κείμενο της ανάρτησης

« Σε κάθε γωνιά της χώρας μας, η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η κοινωνική του βάση. Τα χιλιάδες μέλη μας που έμειναν στα δύσκολα χρόνια, κράτησαν την παράταξη όρθια και δούλεψαν σκληρά ώστε να πατάει πλέον γερά στα πόδια της. Απέναντι τους, έχουμε χρέος να θωρακίσουμε την ενότητα και την πολιτική μας αυτονομία.

Βάζοντας μπροστά την πολιτική και τις θέσεις μας. Έτσι θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι θα πάμε την παράταξη ακόμη ψηλότερα. Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερα στα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας στη Σύρο, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή.»

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

Related posts

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε στα τρία

admin

«Μην εφησυχάζετε…» – Εντολή «κανονικότητας» του Μητσοτάκη στους δικούς του, απέναντι στη φουρτούνα του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Μητσοτάκης στο TikTok: Τα τρία μέτρα για την ακρίβεια

admin

Φρεγάτες made in Greece

admin

Ελληνική Λύση: «Κάθε πρώτη του μήνα το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία και δίναμε 500 ευρώ» επιβεβαιώνει η Αλεξοπούλου

admin

Τσοχατζόπουλος: Κατατίθεται σήμερα η αίτηση δημοσίευσης της τρίτης διαθήκης του

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπάρχουν έδρες στη Βουλή για τους ομογενείς

admin

Μητσοτάκης: Σύσκεψη με Πιερρακάκη και Γεωργιάδη – Ο νέος γύρος επισκέψεων στα υπουργεία

admin

Οι 6 στόχοι του προϋπολογισμού

admin